ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βάις: "Νέα πρόκληση στην καριέρα μου ο Ολυμπιακός"

Βάις: "Νέα πρόκληση στην καριέρα μου ο Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Άριστες είναι οι πρώτες εντυπώσεις του Βάις από τον Ολυμπιακό, με τον Σλοβάκο να χαρακτηρίζει σπουδαία ομάδα τους "ερυθρόλευκους" και να τονίζει πως νιώθει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Ο 23χρονος διεθνής εξτρέμ των ερυθρολεύκων μίλησε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του "futbal. pravda.sk" όπου υποστήριξε:

"Νιώθω πάρα πολύ καλά. Στην ομάδα βρίσκομαι εδώ και έξι εβδομάδες. Κάναμε μια μακρά και καλή προετοιμασία. Ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα με άριστες συνθήκες και περιβάλλον.

Είναι μια ομάδα που παίζει στο Champions League και σκοπεύει να προχωρήσει. Για μένα, πρόκειται για μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου.

Θα προσπαθήσω να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ και θα ήθελα να βοηθήσω αυτούς που κατέκτησαν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, που αποτελούν τους φετινούς στόχους.

Νιώθω εμπιστοσύνη στον προπονητή. Το νιώθω αυτό, είμαι σε καλή κατάσταση και το επιβεβαίωσα στο τελευταίο παιχνίδι, στο οποίο αγωνίστηκα.

Πιστεύω ότι αυτό θα γίνει και στην Εθνική", τόνισε αρχικά ο Σλοβάκος διεθνής άσος και συνέχισε:

"Έχασα τις προηγούμενες τρεις αναμετρήσεις λόγω τραυματισμού και αυτό με ενόχλησε. Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα, παρά τα προβλήματα που είχα στην προετοιμασία.

Είμαι χαρούμενος που συμπεριλήφθηκα στην αποστολή για το ματς με τη Ρουμανία. Μπορεί να έχουμε ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες. Ελπίζω να καλυτερέψουμε την απόδοσή μας".

Ο Βλάντιμιρ Βάις έκανε επίσης αναφορά και στην προσωπική του ζωή, υποστηρίζοντας πως η σχέση του με την Μάρτιν τον βοήθησε να βελτιώσει την απόδοση του:

"Σημαίνει πολλά για μένα, αλλά δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι. Θέλω να έχω χρόνο για τον εαυτό μου και ήθελα να βρω κάποιον άνθρωπο που να έχουμε την ιδιωτική μας ζωή.

Είμαι χαρούμενος που βρήκα τη Μάρτιν, πιστεύω ότι είμαι πιο ήρεμος τώρα, ενώ με βοήθησε να βελτιώσω την απόδοσή μου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ