ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ύμνοι Γάλλων για Ολαϊτάν

Ύμνοι Γάλλων για Ολαϊτάν
INTIME SPORTS

Γαλλική ιστοσελίδα έκανε αφιέρωμα στον Μάικλ Ολαϊτάν χαρακτηρίζοντάς τον ως ένα από τα πλέον ανερχόμενα ταλέντα παγκοσμίως.

Αφιέρωμα στον Μάικλ Ολαϊτάν έκανε η γαλλική ιστοσελίδα Espoirsdufootball.com κατατάσσοντάς τον ανάμεσα στις κορυφαίες ελπίδες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και κάνοντας εκτενή αναφορά στα στατιστικά και στις επιτυχίες του με τον Ολυμπιακό.

Η ιστοσελίδα που ασχολείται με την ανάδειξη ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών ανά την υφήλιο κάνει λόγο για "αξιοσημείωτη εμφάνιση" απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραθέτοντας στατιστικά και αριθμούς από τις εμφανίσεις του 21χρονου Νιγηριανού τόσο στον Ολυμπιακό όσο και με τις δύο προηγούμενες ομάδες της καριέρας του, την Βέροια και τους Μάιτι Τζετς της πατρίδας του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "Σούπερ Αετών" και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Σάντεϊ Ολίσε, θεωρεί ότι ο επιθετικός του Ολυμπιακού είναι ήδη έτοιμος για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και θα πρέπει να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Μάλιστα, οι Γάλλοι σημειώνουν ότι με την αναχώρηση του Κώστα Μήτρογλου για την Φούλαμ, ο Μάικλ Ολαϊτάν θα βρει περισσότερο χώρο στην αρχική ενδεκάδα επιταχύνοντας την εξέλιξή του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ