ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

U-20 Μάλμε - U-20 Ολυμπιακός 1-3

U-20 Μάλμε - U-20 Ολυμπιακός 1-3
INTIME SPORTS

Με τον Βέργο να πετυχαίνει δυο γκολ και να δίνει την ασίστ στη φάση της ισοφάρισης, οι Νέοι του Ολυμπιακού επιβλήθηκαν με 1-3 της Μάλμε στην Σουηδία.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού έδειξαν τον... δρόμο στην ανδρική ομάδα ενόψει του αποψινού αγώνα με τη Μάλμε στη Σουηδία για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι νεαροί "ερυθρόλευκοι" άσοι επιβλήθηκαν με σκορ 1-3 για το Champions League Νέων, κάνοντας ανατροπή και ουσιαστικά... έσβησαν την ήττα της πρεμιέρας από την Ατλέτικο Μαδρίτης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πειραιά ήταν ο Νίκος Βέργος, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ, είχε ένα δοκάρι, ενώ έδωσε την ασίστ στο γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού.

Οι Σουηδοί άνοιξε το σκορ με τον Κέντερχολμ στο 18’, αλλά οι Πειραιώτες δεν πτοήθηκαν και με αντεπίθεση διαρκείας άλλαξαν υπέρ τους τα δεδομένα, φτάνοντας δίκαια στους τρεις βαθμούς της νίκης.

U-20 Μάλμε - U-20 Ολυμπιακός 1-3
INTIME SPORTS

Στο 20' ο Βέργος είχε δοκάρι, αλλά στο 34' πάσαρε στον Λάτσι και εκείνος έφερε το ματς στα ίσα. Πέντε λεπτά μετά, οι ρόλοι αντιστράφηκαν, ενώ στο 43' ο Βέργος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, αυτή την φορά, από την άσπρη βούλα, έκανε το 1-3, που ήταν και το τελικό σκορ.

Στην επανάληψη, ο Βέργος νικήθηκε από τον Μόλιν από το σημείο του πέναλτι, χάνοντας την ευκαιρία για χατ-τρικ, ενώ να πούμε πως στο άλλο ματς του γκρουπ η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε 1-0 την Γιουβέντους και μετράει ήδη έξι πόντους.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΜΑΛΜΕ: Μόλιν, Βέρνγκρεν, Κέντερχολμ, Κράλι, Μπρίνιαρσον, Κίελκερ (53' Κάραμαν), Σταγκόβα, Μπράνεφαλκ (46' Μ. Άντερσον), Σβάνμπεργκ (75' Μπλιξτ), Μπρόρσον, Χούμετ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηλιάδης, Τσιμίκας, Σάλιακας, Βατουσιάδης, Τόλι, Λάτσι (79' Ανδρούτσος), Καραχάλιος, Μεγαρίτης, Γαρεφαλάκης (57' Μανθάτης), Ιγνατίδης (86' Παπουτζίδης), Βέργος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ