ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζιμπούρ: "Τιμή μου να είμαι στον Ολυμπιακό"

Τζιμπούρ: "Τιμή μου να είμαι στον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ευτυχισμένος με την κατάκτηση του νταμπλ εμφανίστηκε ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα όσα ζει στον Ολυμπιακό, όμως αρνήθηκε να αναφερθεί για τον μέλλον του.

Μπορεί το γκολ του Νταβίδ Φουστέρ στο 119' να χάρισε το Κύπελλο στον Ολυμπιακό, όμως πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης, αναδείχθηκε ο Ραφίκ Τζιμπούρ.

Ο Αλγερινός επιθετικός πέτυχε το πρώτο γκολ και δίχως αμφιβολία ήταν από τους καλύτερους του αγωνιστικού χώρου, παίρνοντας έτσι τον ρόλο του πρωταγωνιστή στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο ίδιος από την πλευρά του, δεν έκρυψε πόσο ευτυχισμένος νιώθει μετά το τέλος της σεζόν και την κατάκτηση του νταμπλ, υπογραμμίζοντας: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος, αν και υπήρχαν κάποιες στιγμές στο παιχνίδι αρκετά περίπλοκες για εμάς. Δώσαμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, όπου ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με την απόδοσή μας στο δεύτερο. Ωστόσο, η γενική και τελευταία εντύπωση της αναμέτρησης είναι ότι εμείς ήμασταν καλύτεροι. Αυτός ήταν ο βασικός μας στόχος στην αρχή της σεζόν, να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, και τον εκπληρώσαμε".

Όσο για το μέλλον του, είπε: "Αυτό που προέχει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να ξεκουραστώ. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα που βρίσκομαι εδώ και κατακτώ τίτλους. Όλα θα συζητηθούν όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή".

Για το γεγονός πως έδωσε την μπάλα του τελικού στον πατέρα του: "Το είχα κάνει και μετά τους αγώνες κόντρα σε Άρσεναλ και Ντόρτμουντ, όπου είχα σκοράρει. Είναι ο άνθρωπος, που νομίζω ότι μου φέρνει πολύ μεγάλη τύχη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ