ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζιμπούρ: "Στον ΠΑΟΚ νομίζουν πως έτσι είναι οι άντρες"

Τζιμπούρ: "Στον ΠΑΟΚ νομίζουν πως έτσι είναι οι άντρες"
INTIME SPORTS

Βέλη κατά του σκληρού παιχνιδιού των παικτών του ΠΑΟΚ εξαπέλυσε ο Ραφίκ Τζιμπούρ, που τόνισε πως οι άντρες φέρονται σωστά και δεν χτυπούν.

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ ήταν πρωταγωνιστής σε μια από τις πιο σκληρές φάσεις του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Αλγερινός στην προσπάθειά του να προστατεύσει τον Μιραλάς, δέχτηκε κουτουλιά από τον Λαζάρ, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του Ρουμάνου.

Το θετικό για τον ίδιο και για τον Ολυμπιακό είναι πως δεν αντέδρασε με τον ίδιο τρόπο και συγκράτησε την οργή του, προκειμένου να μην κρεμάσει την ομάδα του. Άλλωστε όπως δηλώνει ο Αλγερινός, άνδρας δεν είναι αυτός που κλωτσά και χτυπά, αλλά αυτός που ξέρει να φέρεται σωστά.

"Νομίζουν πως έτσι είναι οι άντρες. Δεν είναι όμως έτσι. Δεν είσαι άντρας αν κλωτσάς τον άλλον και τον χτυπάς. Άντρας είσαι, όταν συμπεριφέρεσαι σωστά", έλεγε κατά την επιστροφή από την Θεσσαλονίκη ο "τρομοκράτης" του Ολυμπιακού, ενώ γενικότερα για την αναμέτρηση είπε:

"Θα ήταν ωραίο να σκοράρω αλλά το ωραιότερο είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη και συνεχίζουμε. Έχουμε δύσκολα ματς μπροστά μας και πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ και μετά να δούμε τη Ρουμπίν Καζάν".

Αναφορικά με τον τραυματισμό του: "Είμαι καλά, δεν πονάω. Νομίζω πως θα είμαι εντάξει για τα επόμενα ματς. Θα δούμε βέβαια τις επόμενες ημέρες. Νομίζω όμως πως θα είμαι καλά. Αυτή τη στιγμή δεν αισθάνομαι πόνο".

"Αυτοί έπαιζαν κλωτσιές, εμείς φανταστικό ποδόσφαιρο"

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος ήταν έκπληκτος από την συμπεριφορά του Λαζάρ και γενικότερα τις κλωτσιές των παικτών του ΠΑΟΚ. Ο Βέλγος δεν έκρυψε την χαρά του για το τρομερό ξεκίνημα της ομάδας του, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως αυτός είναι ο πραγματικός Ολυμπιακός!

"Στο πρώτο 20λεπτο παίξαμε φανταστικά. Αυτός είναι ο πραγματικός Ολυμπιακός. Έτσι πρέπει να παίζουμε κάθε φορά σε όλα τα ματς. Αυτός είναι ο πραγματικός Ολυμπιακός. Είχαμε πάθος και δείξαμε ποιοι είμαστε", είπε αναφορικά με το ματς ο Βέλγος "δαίμονας".

Για το αν έπαιξε ρόλο η γκέλα του ΠΑΟ στην Λιβαδειά: "Μας έδωσε ψυχολογική ώθηση το ότι ο Παναθηναϊκός έχασε. Προσωπικά όταν τους είδα να χάνουν, αισθάνθηκα μεγάλη χαρά και κίνητρο. Είπα, να η ευκαιρία μας. Δεν έπρεπε να την αφήσουμε να πάει χαμένη".

Για το σκληρό παιχνίδι των παικτών του ΠΑΟΚ: "Από ένα σημείο και μετά, ο ΠΑΟΚ έπαιζε κλωτσιές. Τι να πω; Ας κρίνουν μόνοι τους αυτά που κάνουν. Όλοι βλέπουν. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Είναι κλωτσιές. Πάλι καλά που δεν τραυματίστηκε κανείς. Ο Λαζάρ με χτύπησε και μετά ήρθε να με βρίσει κιόλας… Τι να πω; Απίστευτο!".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ