ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γεύμα by Τζιμπούρ και Μιραλάς

Γεύμα by Τζιμπούρ και Μιραλάς
INTIME SPORTS

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ και ο Κέβιν Μιραλάς έκαναν το τραπέζι στο επιτελείο της ομάδας του Ολυμπιακού, ξεχρεώνοντας τα πρόστιμα που τους είχαν επιβληθεί. Δείτε τι έφαγαν και πως ήταν το κλίμα.

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού δεν έφαγαν σήμερα στα σπίτια τους... Οι Μιραλάς και Τζιμπούρ ήταν δεν τους μαγείρεψαν αλλά τους έκαναν το τραπέζι λόγω των προστίμων που τους είχαν επιβληθεί.

Συγκεκριμένα, ο Αλγερινός άσος είχε τιμωρηθεί επειδή είχε αργήσει σε μια προπόνηση, ενώ ο Μιραλάς για την ενέργειά κατά την αλλαγή του στο ματς με την Άρσεναλ στο "Emirates".

Δείτε φωτογραφίες από το τραπέζι Τζιμπούρ, Μιραλάς

Όπως είθισται λοιπόν, ο δύο ποδοσφαιριστές "ξεχρέωσαν" τα πρόστιμά τους κάνοντας στο τραπέζι σε ολόκληρη την ομάδα, προκειμένου να . Το παρών έδωσαν άπαντες, πλην του Αβραάμ Παπαδόπουλου που είναι άρρωστος και προτίμησε να προστατευτεί.

Το κλίμα ήταν άριστο και άκρως ευχάριστο όπως και στις προπονήσεις, με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν πλάκα και να διασκεδάζουν τρώγοντας κυρίως σαλάτες, ψάρι στη σχάρα και φρούτα, αφού το μενού επιμελήθηκε η διατροφολόγος της ομάδας. Μην ξεφύγουν κιόλας από το πρόγραμμα...

Οι Τζιμπούρ και Μακούν έφτασαν πρώτοι στο εστιατόριο που βρίσκεται στην Βουλιαγμένη, αμέσως μετά την πρωινή προπόνηση, ενώ ακολούθησαν και οι Ισπανοί, Ορμπάιθ, Μαρκάνο, Φουστέρ και Χαβίτο. Στη συνέχεια ο κόσμος αυξανόταν και οι πιο αργοπορημένοι ήταν οι... ορθόδοξοι (Τοροσίδης, Δασκαλάκης, Πάντελιτς και Φέισα). Να σημειωθεί πως ο Ιμπαγάσα έφτασε μαζί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ