ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζεμπούρ: "Χαρούμενοι και... κουρασμένοι"

Τζεμπούρ: "Χαρούμενοι και... κουρασμένοι"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τις δηλώσεις των Τζεμπούρ, Φουστέρ και Γέστε μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού με 2-0 επί του ΠΑΣ στο Καραϊσκάκης.

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ επέστρεψε στην 11αδα του Ολυμπιακού και ...ως συνήθως σκόραρε στο Καραϊσκάκης στο 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

"Μετά από 14 αγωνιστικές είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Είμαστε κουρασμένοι, αλλά τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά θα πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτόν μας. Τώρα που θα ξεκουραστούμε, θα παίξουμε ακόμη καλύτερα" ήταν τα πρώτα λόγια του Αλγερινού επιθετικού.

"Λυπηθήκαμε που αποκλειστήκαμε από το Champions League, αλλά και το Europa League έχει πολύ καλές ομάδες, όπως είναι κι η Ρούμπιν Καζάν. Πρόκειται για ένα σύνολο με πολύ καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές" πρόσθεσε.

Για να ολοκληρώσει: "Θέλω να δώσω ευχές σε όλους τους φιλάθλους, αλλά και σε όλους τους Έλληνες, καθώς ξέρω ότι περνούν δύσκολες ώρες με αυτά που συμβαίνουν στη χώρα. Εμείς από τη μεριά μας προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούν για να ξεφύγουν από αυτές τις δύσκολες στιγμές".

Γέστε: "Ελπίζω να μην έχω προβλήματα στο μέλλον"

"Ασφαλώς και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι θα ξεκουραστούμε τις επόμενες μέρες, αφού αυτή την τελευταία περίοδο της χρονιάς, είχαμε πολλούς τραυματισμένους παίκτες, γεγονός το οποίο εν μέρει, σε κάποια ματς, μας στοίχισε.

Ελπίζω να επιστρέψουν οι συμπαίκτες μου σύντοιμα, καθώς η ομάδα χρειάζεται όλους τους παίκτες έτοιμους, για να κάνουμε όλοι μία νέα αρχή με το νέο έτος, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Όσον αφορά εμένα, χαίρομαι που γύρισα και ελπίζω να μην έχω κάποιο πρόβλημα στο μέλλον".

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός σε πέντε ματς έχει πετύχει 18 γκολ και έχει μηδέν παθητικό, σχολίασε: "Δείχνει ότι είμαστε μία δυνατή ομάδα αμυντικά και επιθετικά και είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα".

Το Sport24.gr φιλοξενεί και φέτος τις Δημοπρασίες Αγάπης, στις οποίες οι αναγνώστες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν αυθεντικά υπογεγραμμένα αντικείμενα από τους αγαπημένους τους παίτες και τις αγαπημένες τους ομάδες. Τη Δευτέρα (19/12) και συγκεκριμένα από τις 16.00 ως τις 20.00 προσφέρεται η φανέλα του Φρανσουά Μοδέστo. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν προορίζονται για την ενίσχυση του ΠΙΚΠΑ Βούλας.

Φουστέρ: "Χαρούμενος για το γκολ και τη νίκη"

" Όταν καταφέρνουμε και σκοράρουμε νωρίς, μπορούμε και διαχειριζόμαστε το παιχνίδι πολύ πιο εύκολα. Αυτό συνέβη και σήμερα. Ανοίξαμε το σκορ αρκετά νωρίς και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα γκολ ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ