ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τριήμερο ηρεμίας στον Ολυμπιακό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Καμία εξέλιξη δεν θα υπάρχει σε μεταγραφικής φύσεως ζήτημα στους «ερυθρόλευκους» το τριήμερο 24-26 Δεκεμβρίου. Όλα ανοικτά για τον φορ. Ο Ζντιέλαρ γίνεται ο… επόμενος Σιόβας

Η συνάντηση του Ίλια Ίβιτς με τον Γιάννη Βρέντζο για τη μετακίνηση του Δημήτρη Σιόβα στην Λεγκανιές (σ.σ. στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ο υψηλόσωμος στόπερ θα πάει στην Μαδρίτη για τα τυπικά και να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις), φαίνεται ότι ήταν και η τελευταία (μεταγραφικού περιεχομένου) συζήτηση από πλευράς ΠΑΕ πριν από τα Χριστούγεννα.

Για τρεις μέρες οι ιθύνοντες θα πάρουν με τη σειρά τους τις δικές τους ανάσες, θα περάσουν τις γιορτές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και από Τρίτη (27/12) θα ξαναπιάσουν δουλειά για τα καλά.

Ένα από τα θέματα που ενδέχεται να πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Για τον Ολυμπιακό δεν είναι εμπόδιο το να καλύψει το «μπάι άουτ» των 400 χιλιάδων ευρώ. Το ξέρουν άλλωστε πολύ καλά και στον Πανιώνιο ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα… κολλήσουν στο συγκεκριμένο ποσό.

Το βασικό «κόλλημα» έχει να κάνει με τα «θέλω» του Ιρανού επιθετικού, ο οποίος εδώ και πολύ καιρό έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική να αποτελέσει τον τρίτο επιθετικό στον Ολυμπιακό πίσω από τους Ιντέγιε και Καρντόσο.

Η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό είναι ότι οι Πειραιώτες θα ασχοληθούν σοβαρά με τον Ανσαριφάρντ μόνο στην περίπτωση που αποχωρήσει ένας εκ των Ιντέγιε και Καρντόσο.

Τις τελευταίες ώρες όμως κυκλοφορεί έντονα και ένα άλλο σενάριο. Ότι θα ήθελαν στο λιμάνι να «καπαρώσουν» από τώρα τον Ιρανό ενόψει καλοκαιριού και να τον αφήσουν δανεικό για έξι μήνες στον Πανιώνιο. Αν ωστόσο φύγει τέλη Ιανουαρίου ο Ιντέγιε, τότε αναγκαστικά θα ζητήσουν από τον Ανσαριφάντ να ενσωματωθεί άμεσα στον Ολυμπιακό. Δεν θα ήθελαν με λίγα λόγια να ρισκάρουν το ενδεχόμενο να κρατήσουν στο «περίμενε» τον Πανιώνιο και τον παίκτη μέχρι τα τέλη του επόμενου μήνα, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος ο Ιρανός να χαθεί και να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Σιόβας ήταν ο πρώτος που άνοιξε την πόρτα της εξόδου, συνεχίζοντας δανεικός στην Λεγκανιές εώς το καλοκαίρι. Ο «επόμενος Σιόβας» αναμένεται να είναι ο Σάσα Ζντιέλαρ, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Βοϊβοντίνα και ενός βελγικού συλλόγου. Υπάρχουν και ομάδες της Σούπερ Λίγκας που θα επιθυμούσαν να τον πάρουν δανεικό, αλλά ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να τον παραχωρήσει σε κλαμπ του εξωτερικού.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ