ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρεχάτε ποδαράκια μου...

Τρεχάτε ποδαράκια μου...

Έμφαση στην αντοχή δόθηκε στην πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Ταχύτερος όλων ήταν ο Τζαμέλ Αμπντούν (video).

Τρέξιμο ακόμα και την Κυριακή περιελάμβανε η πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Και σήμερα ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του επικεντρώθηκαν στη φυσική κατάσταση, δίνοντας έμφαση στην αντοχή.

Χωρισμένοι στα γνωστά γκρουπ με ορισμένες αλλαγές στη σημερινή σύνθεση οι "ερυθρόλευκοι" πέρασαν την περισσότερη προπόνηση, τρέχοντας με τον Τζαμέλ Αμπντούν να... βάζει τα γυαλιά στους υπόλοιπους.

Το γκρουπ του Χολέμπας ήταν αυτό έτρεχε μέχρι τώρα πρώτο, αλλά αυτό του Αμπντούν είναι αυτό που ξεκίνησε την Κυριακή (14/7). Τα υπόλοιπα εκκίνησαν κανονικά από την τρίτη και τέταρτη θέση, αντίστοιχα, όπως είχε συμβεί και τις προηγούμενες ημέρες. Συγκεκριμένα, πρώτοι ξεκίνησαν οι Αμπντούν, Λυκογιάννης, Καραγκούνης, Διαμαντάκος, Σιώπης και Μασάντο. Κάποια στιγμή, ο Αλγερινός εξτρέμ αποσπάστηκε από τους υπόλοιπους, ανεβάζοντας την ένταση στο τρέξιμό του. Για την ακρίβεια, η απόσταση ήταν μεγάλη και ο Αμπντούν έβγαλε για πλάκα το απαιτούμενο πρόγραμμα προπόνησης. Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι τελείωσε τα χιλιόμετρα που έπρεπε να κάνει πρώτος από όλους και έκατσε στον πάγκο για να ξεκουραστεί.

Οι Χολέμπας, Φουστέρ, Ντε Βινσέντι, Μανιάτης, Σάμαρης και Σιόβας, ήταν αυτοί που ακολουθούσαν τους προπορευόμενους. Τρίτο κατά σειρά ήταν το γκρουπ των Φετφατζίδη, Φέισα, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα, Γκρέκο και Ολαϊτάν, ενώ τέταρτο ήταν αυτό των Αβραάμ Παπαδόπουλου, Σαλίνο, Βάις, Μανωλά, Μήτρογλου, Ντομίνγκες, Τάτου και Κοντρέρας. Μαζί τους έτρεχε ξανά για πολλή ώρα και ο Βίκτορ. Να σημειωθεί πως και ο Γκρέκο από το τρίτο γκρουπ ξέφυγε για κάποια στιγμή, ανεβάζοντας την ένταση στο τρέξιμό του.

Ο Ισά με τους παίκτες του Ολυμπιακού

Όσο για τους τερματοφύλακες, ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του Αλέκου Ράντου. Η άσκηση που δούλεψαν περισσότερο είχε να κάνει με τις εκτινάξεις. Οι τρεις τερματοφύλακες έκαναν ένα μικρό άλμα προς τα μπροστά, ξεπερνώντας ένα χαμηλό εμπόδιο, και στη συνέχεια ο γυμναστής τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού έριχνε την μπάλα δεξιά και αριστερά. Κάρολ, Μέγκιερι και Γιαννιώτης έπρεπε να εκτιναχθούν μόλις ξεπερνούσαν αυτό το χαμηλό εμπόδιο. Λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης, ο Ρόι Κάρολ αποχώρησε με ενοχλήσεις στη μέση και κατευθύνθηκε προς το ξενοδοχείο. Προληπτικά περισσότερο αποχώρησε, αλλά περιμένουμε την ιατρική γνωμάτευση του Χρήστου Θέου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ