ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρέλα με Samaris στην Πορτογαλία

FUTEBOL- Andreas Samaris já esta em Portugal. O jogador chegoua a Lisboa para realizar exames medicos e assinar contrato com o Benfica.
Quinta feira 21 de agosto 2014. (SERGIO MIGUEL SANTOS/ASF)
FUTEBOL- Andreas Samaris já esta em Portugal. O jogador chegoua a Lisboa para realizar exames medicos e assinar contrato com o Benfica. Quinta feira 21 de agosto 2014. (SERGIO MIGUEL SANTOS/ASF) ASF

Η επικείμενη μεταγραφή του Ανδρέα Σάμαρη στην Μπενφίκα, φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου της Πορτογαλίας.

Ο Ανδρέας Σάμαρης είναι ήδη στη Λισαβόνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Μπενφίκα και σύσσωμος ο πορτογαλικός Τύπος έχει τη μετακίνηση του Έλληνα διεθνούς μέσου στους "αετούς" ως κεντρικό θέμα στην πρώτη σελίδα των αθλητικών εφημερίδων, κάνοντας λόγω για την τέταρτη πιο ακριβή αγορά στην ιστορία του συλλόγου της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

Η "A bola" με φωτογραφία του νεοαφιχθέντος στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας, Ανδρέα Σάμαρη, γράφει ότι: "Μόλις έφτασε" για "να υπογράψει συμβόλαιο πέντε ετών και να γίνει ο αντικαταστάτης του Ένσο Πέρες", φιλοξενώντας δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος και του Μιγκέλ Βίτορ, οι οποίοι "ακτινογραφούν" τον Έλληνα διεθνή μέσο.

Τρέλα με Samaris στην Πορτογαλία

Η "Record" αναφέρει ότι ο "Ζεζούς (Ζόρζε) έχει τον μέσο που θέλει", με εκτενή αφιερώματα και ανάλυση του Ανδρέα Σάμαρη αλλά και φανερά υπονοούμενα για τον τεχνικό των "αετών", που διαμαρτυρόταν (δικαίως) τελευταία για τη μη εκπλήρωση των μεταγραφικών του στόχων.

Τρέλα με Samaris στην Πορτογαλία

Τέλος η "O jogo" που εδρεύει στο Πόρτο, έχει ως πρώτο θέμα τον Αμπουμπακάρ που γίνεται "δράκος", αλλά σημειώνει ότι "ο Σάμαρης είναι η τέταρτη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των "αετών" της Λισαβόνας".

Τρέλα με Samaris στην Πορτογαλία
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ