ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τοροσίδης: "Από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα"

Τοροσίδης: "Από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα"
Βασίλης Τοροσίδης INTIME SPORTS

Την ελπίδα του ο Ολυμπιακός να κατακτήσει πολλά ακόμη πρωταθλήματα, εξέφρασε ο Βασίλης Τοροσίδης, χαρακτηρίζοντάς το φετινό δύσκολο, αλλά το αποτέλεσμα δίκαιο.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, δεν έκρυψε την χαρά του για το γεγονός πως κατακτά έναν ακόμη πρωτάθλημα Ελλάδας, όμως έδωσε σύνθημα για διακοπή των πανηγυρισμών ενόψει του ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.

Ο Βασίλης Τοροσίδης, στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του αγωνιζόταν σε τρεις διοργανώσεις κι αυτό έκανε ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

"Μετά από τέτοιες στιγμές είμαι χαρούμενος. Ελπίζω ο Ολυμπιακός να κατακτήσει πολλά ακόμα πρωταθλήματα. Από αύριο το πρωί πρέπει να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας, με τον ΟΦΗ, που είναι καλή ομάδα και θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου, που είναι ο δεύτερος στόχος μας από δω και πέρα.

Για εμάς ήταν δύσκολο όχι μόνο το να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Όλη τη χρονιά παίζαμε σε τρεις διοργανώσεις. Αποδείχθηκε κατά την πορεία μέχρι τώρα, ότι ήταν σίγουρα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα γιατί βρεθήκαμε πίσω με 5 βαθμούς. Είχαμε διάρκεια και πιστεύω ότι αυτό κάνει την ομάδα και αυτό φάνηκε μέχρι και σήμερα που πήραμε μια νίκη τίτλου. Πιστεύω το κατακτήσαμε δίκαια.

Είχαμε ένα δεμένο σύνολο αν και κάναμε κοιλιά για ένα διάστημα ήταν κάτι το αναμενόμενο. Καμία ομάδα στους 9-10 μήνες που αγωνίζεται από την προετοιμασία της, δεν είναι σε φουλ φόρμα. Δικαιούμασταν και μεις νομίζω να έχουμε μια λίγο όχι και τόσο καλή απόδοση. Ευτυχώς αυτό δεν στοίχισε στην προσπάθειά μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σίγουρα το σύνολο και το μεγάλο ρόστερ αυτής της ομάδας, με ισάξιους ποδοσφαιριστές, έδωσε αυτό το πρωτάθλημα", δήλωσε ο Έλληνας άσος.

Όλοφ Μέλμπεργκ: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς. Ήμασταν καλά τοποθετημένοι στον αγωνιστικό χώρο, δεν κινδυνέψαμε από τον αντίπαλο που δεν μας έκανε φάσεις. Είναι μια καταπληκτική σεζόν για τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ήμασταν καλοί και στα δύο μέτωπα, δεν δεχτήκαμε πολλά γκολ. Έχουμε και άλλα παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί. Την Τετάρτη αντιμετωπίζουμε τον ΟΦΗ και θέλουμε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Θα δούμε αν θα μείνω. Έχουμε ακόμη χρόνο μπροστά μας. Η καλή σεζόν που κάναμε φέτος σίγουρα θα βοηθήσει για να πάρω την απόφαση μου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ