ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το χρίσμα στον Μώραλη

Το χρίσμα στον Μώραλη
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Μωράλης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, έχοντας την αμέριστη στήριξη του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος ενδέχεται να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Από την αρχή οι άνθρωποι του πειραϊκού συλλόγου είχαν ξεκαθαρίσει πως φάνταζε δύσκολο να βρει χρόνο ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να ασχοληθεί τόσο ενεργά, όσο απαιτεί ο ρόλος του Δημάρχου, με τις επικείμενες εκλογές αυτοδιοίκησης.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν ο άνθρωπος που ήθελαν όλοι οι σημαντικοί φορείς του Πειραιά (Μητροπολίτης, εφοπλιστές, επιφανείς επιχειρηματίες, Εμπορικός σύλλογος) να διεκδικήσει την Δημαρχεία της πόλης, ωστόσο κατά τα φαινόμενα η επιθυμία τους δεν θα πραγματοποιηθεί στο 100%.

Και αυτό διότι μπορεί μεν ο Βαγγέλης Μαρινάκης να μην είναι μεταξύ των υποψηφίων στις εκλογές, ωστόσο θα στηρίξει αμέριστα (όπως και όλος ο σύλλογος) τον Γιάννη Μώραλη!

Ο τελευταίος είναι αυτός που παίρνει το χρίσμα ως υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, έχοντας ουσιαστικά ολοκληρώσει την διετή προεδρία του στον συνεταιρισμό της Super League.

Το θέμα θα κλείσει οριστικά μόλις υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις, αργότερα μέσα στην ημέρα. Εκεί όπου υπάρχει η ισχυρή πιθανότητα να γίνει γνωστό πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ