ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το τρέιλερ για το φιλικό με την Αθλέτικ Μπιλμπάο

Το τρέιλερ για το φιλικό με την Αθλέτικ Μπιλμπάο
INTIME SPORTS

Την Αθλέτικ Μπιλμπάο θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός το βράδυ (21:30) της Τετάρτης (13/8) στο Φάληρο, με όλα τα έσοδα να διατίθενται στην UNICEF. Θα τιμήσουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε οι Πειραιώτες. (video).

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο και ο Ερνέστο Βαλβέρδε απάντησαν αμέσως θετικά στην πρόσκληση του Ολυμπιακού να δώσουν μια φιλική αναμέτρηση στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με όλα τα έσοδα να τίθενται στην διάθεση της UNICEF, ενισχύοντας το έργο του Οργανισμού για τα μικρά παιδιά.

Έτσι οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες το βράδυ (21:30) της Τετάρτης (13/8) στο Φάληρο, σε ένα ματς που αναμένεται να παρακολουθήσει αρκετός κόσμος. Η κίνηση των εισιτηρίων είναι ιδιαίτερα αυξημένη για τα επίπεδα της εποχής, αφού εκτός του γεγονότος πως στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα βρεθεί μια σπουδαία ομάδα, οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν επιπλέον λόγους για να δώσουν το παρών στο συγκεκριμένο ματς.

Είναι το πρώτο φετινό παιχνίδι των "ερυθρολεύκων" εντός έδρας και μάλιστα με αντίπαλο τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος παραμένει ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς του συλλόγου. Οι Πειραιώτες μάλιστα σκοπεύουν να τον τομήσουν εκτιμώντας την συνεισφορά στα χρόνια που βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας.

Και βεβαίως πάνω απ' όλα είναι το γεγονός πως όλα τα έσοδα θα δοθούν στην UNICEF, με τον Ολυμπιακό να συμβάλλει ενεργά στον ιερό σκοπό του Οργανισμού.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το τρέιλερ που ετοίμασε το Olympiacos TV για την φιλική αναμέτρηση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο:

Το τρέιλερ για το φιλικό με την Αθλέτικ Μπιλμπάο
INTIME SPORTS
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ