ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το Σάββατο στο "Καραϊσκάκης" ο Ζιοβάνι

Το Σάββατο στο "Καραϊσκάκης" ο Ζιοβάνι

Ο σπουδαίος Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα, επιστρέφει το Σάββατο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", καθώς θα τιμηθεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αναμένεται πλήθος κόσμου στο φαληρικό γήπεδο.

Τι κι αν έχουν περάσει επτά χρόνια από το μακρινό 2005 που ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα, "μάγευε" με την φανέλα του Ολυμπιακού, τι κι αν έχουμε να δούμε τον Βραζιλιάνο στο "Καραϊσκάκης" εδώ και μια πενταετία, η έλευση του στην Ελλάδα έχει γίνει πρώτη είδηση.

Ο "μάγος" Ζίο όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι της Πειραϊκής ομάδας, φτάνει στην χώρα μας στις 17:30 την Τρίτη, προκειμένου να συμμετάσχει σε τουρνουά ποδοβόλεϊ, όμως δεν θα χάσει την ευκαιρία να βρεθεί δίπλα στους φιλάθλους της ομάδας που αγάπησε και αγαπήθηκε.

Είναι πλέον και επίσημο από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, πως ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα, θα βρεθεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το Σάββατο (20/10) στο ματς κόντρα στην Skoda Ξάνθη, για να τιμηθεί από την "ερυθρόλευκη" διοίκηση και φυσικά να χειροκροτηθεί από το κοινό.

Θυμηθείτε την καριέρα του Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα μέσα από τις δικές του ατάκες...

Ήδη από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση της έλευσης του Βραζιλιάνου, οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους και είναι δεδομένο πως αναμένεται πολύς κόσμος το Σάββατο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" προκειμένου να δει ξανά τον μεγάλο και τρανό "Ζίο".

Όπως μας ενημέρωσε η διοίκηση των Νταμπλούχων Ελλάδας, ο Βραζιλιάνος θα τιμηθεί ενώ την ίδια στιγμή θα παίζουν videos με τα κατορθώματά του από τα μάτριξ του γηπέδου. Προσοχή, η βράβευση θα γίνει πριν τη σέντρα του ματς με την Ξάνθη και όποιος θέλει να δώσει το παρών θα πρέπει να είναι από νωρίς στο φαληρικό γήπεδο.

Το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο: "ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΖΙΟΒΑΝΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17:00".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ