ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το ξαφνικό νέο μέλος της αποστολής

Το ξαφνικό νέο μέλος της αποστολής
INTIME SPORTS

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής (6/7) στο Άχενκιρχ και στις 18:00 ετοιμάζεται για την πρώτη προπόνηση επί αυστριακού εδάφους. Νέο πρόσωπο, ο Σέρβος Νίκολα Γκουλάν.

Αποστολή στο Άχενκιρχ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Τα καινούργια πρόσωπα ήταν αρκετά, με το ελληνικό στοιχείο να έχει πλέον τον πρώτο λόγο στην πειραϊκή ομάδα.

Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" λίγο μετά τις 7. Στις 08:35 ήταν προγραμματισμένη η πτήση για το Μόναχο.

Οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ, παρά το πρωινό ξύπνημα, είχαν καλή διάθεση, όπως θα διαπιστώσετε και στο βίντεο που ακολουθεί με τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος ήπιε τον καφέ του και συνέφαγε μαζί με τους Γιάννη Ζαραδούκα, Γιάννη Ποτουρίδη, Τάσο Παπάζογλου και Σήφη Δασκαλάκη.

Οι Παναγιώτης Βλαχοδήμος και Ανδρέας Γιαννιώτης κάθισαν λίγο πιο δίπλα, ενώ στο τραπέζι των Μάρκο Πάντελιτς και Λιούμπομιρ Φέισα βρέθηκε ένα νέο πρόσωπο. Ο Σέρβος Νίκολα Γκουλάν, ο οποίος θα δοκιμαστεί στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος υπέγραψε τη μονοετή επέκταση του συμβολαίου του και ανακοινώθηκε επίσημα, προσπάθησε να βάλει στο κλίμα τον 23άχρονο (23/3/1989) συμπαίκτη του, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός μπακ-χαφ (παίζει όλη την πλευρά) και αποτέλεσε εισήγηση του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς.

Παράλληλα, την πρώτη του επαφή με την ομάδα για τη νέα σεζόν είχε και ο Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος εξασφάλισε δύο ημέρες περισσότερες άδεια λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική Αλγερίας μέσα στον Ιούνιο.

Ο Αλγερινός επιθετικός, ο οποίος είναι πάντα μες στην καλή χαρά, είχε τετ α τετ με τον Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο, ο οποίος αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα και βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψει (προς άγνωστο προορισμό).

Η πτήση για το Μόναχο κράτησε περίπου δύο ώρες και δέκα λεπτά. Στη Γερμανία, περίπου τριάντα φίλαθλοι του Ολυμπιακού από τη Θύρα 7 Μονάχου, υποδέχθηκαν την ερυθρόλευκη αποστολή και αποθέωσαν τα μέλη της ομάδας, με συνθήματα και τραγούδια.

Μάλιστα, ο Πάντελιτς υπέγραψε αυτόγραφα πάνω στις μπλούζες των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Στο Μόναχο, το πούλμαν του συλλόγου περίμενε τους Πειραιώτες προκειμένου να τους μεταφέρει στο Άχενκιρχ της Αυστρίας. Μία απόσταση 126 χιλιομέτρων, την οποία οι ερυθρόλευκοι διένυσαν σε περίπου δύο ώρες.

Μείνετε συντονισμένοι στο Sport24.gr, που βρίσκεται με τον Ολυμπιακό στο Άχενκιρχ. Ένα χωριό, περίπου 2.100 κατοίκων, το οποίο βρίσκεται κοντά στο Τιρόλο της Αυστρίας και μέχρι τις 18 Ιουλίου θα φιλοξενήσει τον Πρωταθλητή Ελλάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ