ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το "γούρικο" τσάρτερ για το Χάρκοβο

Το "γούρικο" τσάρτερ για το Χάρκοβο

Το Sport24.gr ταξίδεψε με την αποστολή του Ολυμπιακού και σας μεταφέρει το κλίμα που επικρατούσε στο ταξίδι των "ερυθρολεύκων" με φωτογραφίες και videos.

Διαβάστε για το πως χαλάρωσαν οι Πειραιώτες στο αεροπλάνο, ποιο είναι το νέο ταλέντο του Φετφατζίδη κι η... δεύτερη αγάπη του Ερνέστο Βαλβέρδε. Η ταλαιπωρία στο Χάρκοβο, το... ντου στους Μακούν και Τζιμπούρ κι όλα τα παραλειπόμενο από το "γούρικο" τσάρτερ.

Ακόμη δείτε το πρόβλημα και τη λύση που βρήκε ο Καζίμ-Ρίτσαρντς στο Χάρκοβο, τις δηλώσεις από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" και το εγκώμιο του Μίρον Μάρκεβιτς .

Φανερά κουρασμένος παρουσιάστηκε ο Κέβιν Μιραλάς, τον οποίο ξύπνησε η γυναίκα του για να φύγει.

Το "γούρικο" τσάρτερ για το Χάρκοβο

Στις πίσω θέσεις στη γαλαρία οι Παπάζογλου, Μανιάτης και Τοροσίδης είχαν "στήσει" το δικό τους πηγαδάκι.

Το "γούρικο" τσάρτερ για το Χάρκοβο

Ο τελευταίος μάλιστα είχε κι έναν χιουμοριστικό διάλογο με τον Γιάννη Μώραλη. Ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών, που φορούσε ένα μπλε μπλουζάκι που έγραφε "Τόρο", είπε στον Τοροσίδη: "βλέπεις, μόνο εγώ σε στηρίζω. Δες εδώ, το διατυμπανίζω".

Και πετάχθηκε κάποιος από πίσω και φώναξε "έχω κι ένα "Money 7", να το φορέσεις για τον Μανιάτη".

Ο Φετφατζίδης κατά τη διάρκεια της πτήσης ξεδίπλωσε άλλο ένα από τα ταλέντα του. Συγκεκριμένα άρχισε να ζωγραφίζει έχοντας για... μούσα τον Ρομπέρτο, τον μεταφραστή της ομάδας. Όσοι το είδαν επιβεβαίωσαν ότι ήταν... ίδιος!

Λίγο πιο δίπλα ο Τζιμπούρ έπαιζε ένα παιχνίδι στρατηγικής στο iPad, ενώ ο Νταβίδ Φουστέρ έβλεπε ταινία. Οι Μέλμπεργκ και Μέγιερι από την άλλη χαλάρωναν ακούγοντας μουσική.

Την τιμητική τους είχαν οι Τζιμπούρ και Μακούν που έβγαλαν πολλές φωτογραφίες με θαυμαστές τους στο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Συγκεκριμένα βρέθηκε κοντά τους ένα σχολείο από την Αλεξανδρούπολη, οι μαθητές του οποίου έσπευσαν να βγάλουν φωτογραφίες και να ζητήσουν αυτόγραφα όταν αντιλήφθηκαν τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Στο Χάρκοβο, μάλιστα, οι υπάλληλοι του αεροδρομίου έβγαλαν πολλές φωτογραφίες του παίκτες του Ολυμπιακού. Απαγόρευσαν, ωστόσο, τους δημοσιογράφους να κάνουν το ίδιο.

Το "γούρικο" τσάρτερ για το Χάρκοβο

Γενικά υπήρξε μεγάλη ταλαιπωρία κατά την άφιξη και συγκεκριμένα με τις αποσκευές. Η αποστολή κι οι δημοσιογράφοι περίμεναν 45 λεπτά για να πάρουν τις βαλίτσες τους.

Το αεροδρόμιο του Χάρκοβο θύμιζε.. γιαπί, καθώς και την ώρα της άφιξης γινόντουσαν διάφορες εργασίες.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως συνηθίζει, είχε μόνιμα στο χέρι του τη φωτογραφική μηχανή. Η φωτογραφία, άλλωστε, είναι η δεύτερη μεγάλη του αγάπη. Μετά το ποδόσφαιρο.

Το "γούρικο" τσάρτερ για το Χάρκοβο

Τα... γούρια, πάντως, κρατήθηκαν στο απόλυτο καθώς ο πιλότος και το προσωπικό του αεροπλάνου ήταν το ίδιο όπως και στην πτήση της Ρωσίας.

Το "γούρικο" τσάρτερ για το Χάρκοβο

Τα πούλμαν που μετέφεραν τους "ερυθρολεύκους" ήταν της Μέταλιστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ