ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το αντίο του Ντουντού

Το αντίο του Ντουντού
INTIME SPORTS

Αποχαιρετιστήρια συνέντευξη παραχώρησε ο Ντουντου το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο Βραζιλιάνος τόνισε ότι αποχωρεί με τις καλύτερες αναμνήσεις, μοίρασε "ευχαριστώ", μνημόνευσε τη διοίκηση και έπλεξε το εγκώμιο του Ερνεστο Βαλβέρδε.

Ο 28χρονος μέσος απάντησε και σε ερωτήσεις σχετικά με τον Σισέ και τον συμπατριώτη του Λεάντρο, χωρίς όμως να αποκαλύψει τους λόγους που τον θέτουν εκτός Ολυμπιακού. Έκανε, δε, ειδική μνεία και στον φρέντο καπουτσίνο που θα του λείψει...

Λέγοντας "Καλησπέρα" στα ελληνικά ο Ντουντού άνοιξε την συνέντευξη Τύπου λέγοντας "Θα ήθελα να σας πω ότι η σημερινή μέρα είναι πολύ ξεχωριστή για μένα. Γιορτάζω τα 28 μου χρόνια. Είμαι εδώ για να σας ευχαριστήσω όλους εσάς, τους δημοσιογράφους, για την κριτική σας και για τα καλά σας σχόλια.

Έχω ανοιχτή την καρδιά μου και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου. Σήμερα είναι η μέρα του αποχαιρετισμού. Έχω πολλές καλές αναμνήσεις αυτά τα τρία χρόνια που έπαιξα στην ομάδα και από το γεγονός ότι έγινα μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού".

Μοίρασε... ευχαριστώ

Ακολούθως δήλωσε: "Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Κόκκαλη και τον κ. Νινιάδη που με έφεραν να υπογράψω το πρώτο μου συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, αλλά και σε όλους τους προπονητές με τους οποίους δούλεψα κατά τη διάρκεια της παραμονής μου εδώ. Τον Βαλβέρδε, τον Μπάντοβιτς, τον Κετσπάγια (σ.σ: ξέχασε τον Ζίκο), αλλά και όλους τους συμπαίκτες μου και εσάς όλους που σας αποχαιρετώ.

Το γεγονός ότι αφήνω τον σύλλογο και τους φίλους του, με λυπεί, όμως θα θυμάμαι για πάντα τις ωραίες στιγμές που έζησα εδώ και κρατάω μόνο τις ευχάριστες αναμνήσεις. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κ. Μαρινάκη για τη δουλειά που έκανε τον πρώτο χρόνο της προεδρίας του όπως και όλους τους φιλάθλους και ειδικά τους πιο ένθερμους της Θύρας 7.

Ξεχωριστή σημασία για εμένα έχουν οι τίτλοι, τα δύο πρωταθλήματα και το κύπελλο που κατέκτησα, αλλά και όλα όσα έζησα αυτά τα τρία χρόνια. Μπορεί να φεύγω, αλλά πάντα το μυαλό μου θα είναι εδώ. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Ποτέ δεν ξέρεις! Είμαι μόλις 28 ετών και τα πάντα μπορεί να συμβούν".

Το εγκώμιο του Βαλβέρδε

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε με κολακευτικά λόγια: "Είναι ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος και πολύ καλός προπονητής ο κ. Βαλβέρδε. Το γεγονός ότι υπήρξα παίκτης του και κατέκτησα δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο τα λέει όλα. Είναι ο καλύτερος προπονητής για την ομάδα, γνωρίζει άριστα πως θα διαχειριστεί τους ποδοσφαιριστές.

Γνωρίζει την ψυχολογία των παικτών, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, όπως επίσης και την Super League που έχει κατακτήσει δύο φορές. Θα είναι πρόκληση και για τον ίδιο η συμμετοχή στο Champions League και θεωρώ ότι αν έμενα και τρίτη χρονιά μαζί του, θα κατακτούσαμε μαζί και το τρίτο πρωτάθλημα. Δυστυχώς δεν θα προλάβω τη φιέστα γιατί πρέπει να ταξιδέψω, αλλά το γεγονός ότι κατέκτησα το πρωτάθλημα με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Η καρδιά μου θα 'ναι πάντα εδώ".

Από τον Σισέ στο... φρέντο

Σε σχετική ερώτηση που του έγινε για τον Λεάντρο, απάντησε ως εξής: "Είμαστε πολύ δεμένοι. Αυτά τα τρία χρόνια ήμασταν πάντα μαζί. Για τον Λεάντρο ήμουν ο δάσκαλος και αυτός ήταν ο μαθητής μου. Έχει όλα τα φόντα να διακριθεί και να κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό, αν έχει το μυαλό στη θέση του, είμαι σίγουρος ότι θα γίνει πολύ σημαντικός για τον Ολυμπιακό, όπως επίσης θα διευρύνει τη σειρά των Βραζιλιάνων που έχουν αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος θέλησε να ξεκαθαρίσει και το θέμα σχετικά με τις δηλώσεις του για τον Σισέ: "Έγινε χαμός με τον Σισέ. Δέχθηκε μια ερώτηση και απάντησα με μία ερώτηση. Δεν είπα κάτι άλλο, απλά ο Σισέ μίλησε με αφορμή τη βία. Εμένα δεν μου αρέσει η βία. Στα ελληνικά γήπεδα κυριαρχεί αυτό το φαινόμενο και είναι κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου και χαλά την εικόνα της χώρας και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ποτέ όμως δεν θα έπαιρνα το μέρος του Σισέ σε βάρος του Ολυμπιακού".

Στη συνέχεια και μιλώντας στα Ελληνικά, ο Ντουντού ανέφερε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού. Το "Γ. Καραϊσκάκης" θα το θυμάμαι για πάντα, όπως επίσης τη Γλυφάδα και τον freddo cappuccino καφέ!" και αποχαιρέτησε τους πάντες στα αγγλικά αυτή τη φορά: "Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Θα σας θυμάμαι για πάντα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ