ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μήνυμα του Ντομίνγκες και του Μέγκερι για τη Θύρα 7

Το μήνυμα του Ντομίνγκες και του Μέγκερι για τη Θύρα 7

Οι Αλεχάντρο Ντομίνγκες και Μπάλας Μέγκερι τίμησαν τα θύματα της Θύρας 7 μέσω ξεχωριστών φωτογραφιών που ανέβασαν αμφότεροι στα social media.

Μπορεί να έχουν περάσει 34 χρόνια από την μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού όμως ουδείς στην οικογένεια του Ολυμπιακού έχει ξεχάσει τις 21 ψυχές που έφυγαν τόσο άδικα στα σκαλοπάτια της Θύρας 7.

Έτσι, μία ημέρα μετά το ετήσιο μνημόσυνο που διοργανώθηκε έξω από το γήπεδο "Καραϊσκάκης" ο Τσόρι Ντομίνγκες και ο Μπάλας Μέγκερι έστειλαν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα για την θλιβερή αυτή επέτειο.

"Δε θα σας ξεχάσουμε ποτέ", έγραψε στο Twitter o Αργεντινός, ο οποίος συνόδευσε αυτή τη φράση με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία από μία γεμάτη κόσμο Θύρα 7 ενώ ο Ούγγρος γκολκίπερ έγραψε στο Instagram "Δεν ξεχαστήκατε" κάτω από φωτογραφία με το ειδικό περιβραχιόνιο που φοράει η ομάδα του Ολυμπιακού στη μνήμη των θυμάτων.

Σημειώνεται πως το μήνυμα "Never Forgotten" ("Ποτέ ξεχασμένοι") αφιέρωσε για τα θύματα της Θύρας 7 και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Ερίκ Αμπιντάλ, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter.

#NeverForgotten1981 #OLYMPIACOS #GATE7 @olympiacosfc

A photo posted by Balazs Megyeri (@megyo42) on

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ