ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τι συμβαίνει με τον καιρό στην Μόσχα

Τι συμβαίνει με τον καιρό στην Μόσχα
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr και το Deltiokairou.gr σας παρουσιάζουν τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Μόσχα. Τι θερμοκρασία έχει τώρα, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, σύμφωνα με τις προβλέψεις.

Σε θρίλερ εξελίσσεται το ματς Ολυμπιακός - Ρουμπίν Καζάν που θα γίνει τελικά, αν οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν ρωσική πρωτεύουσα το επιτρέψουν, την Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου στη μία το μεσημέρι.

Αν και από αύριο (Τρίτη 14/2) προβλέπεται σταδιακά άνοδος της θερμοκρασίας στη Μόσχα, το θερμόμετρο θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα και είναι αμφίβολο αν τελικά θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Deltiokairou.gr , την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, προβλέπονται στη Μόσχα νεφώσεις και θερμοκρασίες από -22 μέχρι -14 βαθμούς Κελσίου .

Στις 11 το πρωί, που η ομάδα του Ολυμπιακού θα αποχωρήσει από το ξενοδοχείο, το θερμόμετρο θα δείχνει από -20 έως -18 βαθμούς Κελσίου, προς το μεσημέρι όμως αναμένεται κατά περιόδους ηλιοφάνεια και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας ( -14 βαθμοί Κελσίου ), δίνοντας ελπίδες στους φιλάθλους ότι το ματς θα διεξαχθεί τελικά κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν η θερμοκρασία είναι κάτω από τους -15 βαθμούς, τότε θα συζητηθεί αν θα γίνει ή όχι ο αγώνας, με τις πιθανότητες να μην είναι με την διεξαγωγή του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ