ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τι συμβαίνει με Γκονσάλες, Ντουάιερ

Τι συμβαίνει με Γκονσάλες, Ντουάιερ

Στην Ιταλία τοποθετούν τον Τζανκάρλο Γκονσάλες στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, όμως υπάρχουν δύο εμπόδια. Δεν υπάρχει τίποτε νεότερο για τον Ντομ Ντουάιερ, σύμφωνα με τους Αμερικανούς.

Η ιστοσελίδα " calciomercato.it", υποστηρίζει την Παρασκευή (29/7) ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη πρόταση για τον Τζανκάρλο Γκονσάλες της Παλέρμο.

Ο Κοσταρικανός διεθνής (51 συμ., 2 γκολ) στόπερ έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την Παλέρμο, κάτι που ήδη επεξεργάζονται οι Σικελοί με σκοπό να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για όλες τις πλευρές.

Σύμφωνα λοιπόν με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο 28χρονος (8/2/1988) κεντρικός αμυντικός αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού, που μοιάζει διατεθειμένος να προσφέρει 4,5 εκατομμύρια ευρώ στην Παλέρμο για να κάνει τον Γκονσάλες δικό του.

Ο παίκτης έχει πράγματι προταθεί, η περίπτωση του εξετάζεται και πρόσφατα απέρριψε πρόταση της Ζενίτ θέλοντας να ακούσει κι άλλες ομάδες.

Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο τα παρουσιάζουν οι Ιταλοί, καθώς για τον Κοσταρικανό στόπερ υπάρχουν εμπόδια, αφού έχουν δείξει ενδιαφέρον και οι Ρόμα, Φιορεντίνα. Επομένως μιλάμε για περίπτωση που παρουσιάζει τις δικές της δυσκολίες.

Διάψευση των Αμερικάνων για Ντουάιερ

Δημοσίευμα της Παρασκευής (29/7) στην Ελλάδα ήθελε τον Ολυμπιακό να τα έχει βρει με το Κάνσας στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Ντομ Ντουάιερ.

Πληροφορία που έφτασε μέχρι την άλλη άκρη του Ατλαντικού, αφού οι Αμερικανοί είχαν αρχικά αποκαλύψει το σχετικό ενδιαφέρον των "ερυθρολεύκων" για τον παίκτη και παρακολουθούσαν τις εξελίξεις.

Πρόσφατα ο Πίτερ Βερμς είχε τονίσει ότι δεν υπάρχει πρόθεση να πουληθεί ο Ντουάιερ, αποκαλύπτοντας ότι εξετάστηκε η πρόταση του Ολυμπιακού αλλά μέχρι εκεί.

Από την πλευρά του 26χρονου (30/7/1990) φορ δεν υπάρχουν ξεκάθαρες προθέσεις όσον αφορά το μέλλον του, αν και στο περιβάλλον του επιμένουν ότι θα ήθελε να παραμείνει ένα ακόμη χρόνο στο Κάνσας για να πάρει την αμερικανική υπηκοότητα.

Το απόγευμα της Παρασκευής πάντως, ο Βερμς διέψευσε την οποιαδήποτε συμφωνία ανάμεσα στο Κάνσας και τον Ολυμπιακό για τον Ντομ Ντουάιερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Όλοι πάνω στον Καμπιάσο!
Μήνυμα του Τσόρι για συσπείρωση
Γεωργάτος: "Είναι απώλεια ο Μάρκο Σίλβα"
Τουλάχιστον 15 ημέρες εκτός ο Σιόβας
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ