ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τι λένε στον Ολυμπιακό για το "διαζύγιο" με τον Σίλβα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ football ΟΣΦΠ olympiakos ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ departure
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ football ΟΣΦΠ olympiakos ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ departure ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της παραίτησης του Μάρκο Σίλβα από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Τι λένε οι ερυθρόλευκοι για το διαζύγιο με τον Πορτογάλο προπονητή.

Στις τάξεις του Ολυμπιακού ερμηνεύουν την παραίτηση του Μάρκο Σίλβα με βάσει το γεγονός ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έδειχνε να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα. Και μόλις έγιναν γνωστές οι εξελίξεις προτιμήθηκε η λύση του Βίκτορ Σάντσεθ.

Σύμφωνα με πηγές από τον Ολυμπιακό, ο Σίλβα δεν είχε το μυαλό του 100% στην ομάδα, αφού τον απασχολούσαν προτάσεις από κλαμπ του εξωτερικού. Για αυτό και κινήθηκαν για έναν προπονητή με φιλοδοξίες και το... μαχαίρι στα δόντια ενόψει των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως σχολίασαν χαρακτηριστικά.

Από τη στιγμή που ήθελε να φύγει επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, δεν μπορούσαν να τον μεταπείσουν. Την ανακοίνωση, δε, της λύσης της συνεργασίας την έκανε στους παίκτες ο Γιάννης Βρέντζος, που βρίσκεται στο Λάνγκεφελντ.

Και από την ταχύτητα αντίδρασης και την άμεση ανακοίνωση του νέου προπονητή, φαινόταν ότι ο Ολυμπιακός ήταν έτοιμος για αυτή την εξέλιξη. Για αυτό και μέσα σε λίγες ώρες συμφώνησε, ανακοίνωσε και αναμένεται να παρουσιαστεί ο νέος τεχνικός των "ερυθρολεύκων", ο Βίκτορ Σάντσεθ.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν τον Σάντσεθ ως έναν από τους καλύτερους νέους προπονητές στην Ευρώπη, έχοντας δουλέψει τα τελευταία δύο χρόνια με επιτυχία στην Primera Division. Στα συν της επιλογής Σάντσεθ είναι και το γεγονός ότι δεν θα χρειαστεί μεγάλο χρόνο προσαρμογής, καθώς συνεργάστηκε με τον Μίτσελ. Και σύμφωνα με αρκετούς στο Ρέντη, ήταν αυτός που έστηνε την ομάδα και του πιστώνεται μερίδιο από τις επιτυχίες της ομάδας.

Γι' αυτό και την επόμενη χρονιά του Μίτσελ, αυτή χωρίς τον Σάντσεθ, ο Ολυμπιακός έκανε κοιλιά, ο ΠΑΟΚ ξέφυγε 5 βαθμούς και ο Ισπανός αντικαταστάθηκε από τον Περέιρα. Ο λόγος που χώρισε ο Μίτσελ με τον Σάντσεθ, αποδίδεται σύμφωνα με όσους ειδήμονες, στον τρόπο που έπαιξε η ομάδα στη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ. Ο Σάντσεθ ήθελε πιο συντηρητικό στήσιμο και όχι φουλ επίθεση, όπως προτίμησε ο Μίτσελ.

Όλοι στο Ρέντη μιλούν για την εργατικότητα του και με τα καλύτερα λόγια, ενώ υπάρχει και η άποψη που θέλει τον Σίλβα να διαφωνεί με τη διοίκηση στον μεταγραφικό σχεδιασμό και τη χρονική περίοδο της πραγματοποίησης των μεταγραφών ενώ η διοίκηση ήθελε να προωθηθούν στην ενδεκάδα οι Γιαννιώτας, Μπουχαλάκης, Μπέρτος, Γούτας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ