ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Της... ίωσης στου Ρέντη

Της... ίωσης στου Ρέντη
INTIME SPORTS

Η αλλαγή του Μιραλάς στο 24ο λεπτό προκάλεσε εντύπωση, όμως όπως μάθαμε ο Βέλγος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Το σίγουρο είναι πως δεν ήταν και είναι ο μόνος...

Τον τελευταίο καιρό, τα κρούσματα ίωσης στου Ρέντη δεν είναι και λίγα και όπως φάνηκε σήμερα, ο Μιραλάς έβαλε τ' όνομά του σ' αυτήν την λίστα.

Συγκεκριμένα, εκτός από τους Χολέμπας και Νέμεθ, που έμειναν εκτός αποστολής κόντρα στον Πανσερραϊκό λόγω γρίπης, ούτε ο Πάντελιτς ήταν απόλυτα υγιής.

Ο Σέρβος είχε μια ίωση, όμως κατάφερε να βγάλει το παιχνίδι και μάλιστα να είναι από τους πρωταγωνιστές, αφού πέτυχε δύο σημαντικά γκολ.

Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τον Κέβιν Μιραλάς, αφού δεν μπορούσε να συνεχίσει, ένιωσε εξάντληση και γι΄αυτό αντικαταστάθηκε από τον Ερνέστο Βαλβέρδε στο 24'.

Να σημειωθεί, πως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είχαν κάνει εμβόλια τον Νοέμβρη, όμως επειδή ήταν προαιρετικό δεν μπήκαν όλοι οι παίκτες σ' αυτήν την διαδικασία.

Πάντως, ο Κριστιάν Νέμεθ, που είχε κάνει εμβόλιο το χειμώνα, ταλαιπωρείται από ίωση εδώ και περίπου μια εβδομάδα. Αυτό είναι ένα δείγμα πως σίγουρα το εμβόλιο σου προσφέρει μια προστασία ενός χρόνου, όμως υπάρχει πιθανότητα γρίπης.

*Την Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν προπόνηση στις 10:30 και λόγω του ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (Τετάρτη), το ρεπό μεταφέρεται την Πέμπτη.

Μοιράστηκαν βιβλία κατά της βίας

Πιστή στις εξαγγελίες και τις πρωτοβουλίες της για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο, η Διοίκηση της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, προχώρησε με απόφαση του Προέδρου, Βαγγέλη Μαρινάκη στη διανομή στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 11, 12, 14, 15, 16 και 17, του βιβλίου των "Θρησκευόμενων Κόκκινων Επιστημόνων" ΟΠΑΔΙΚΗ ΒΙΑ.

Η διανομή του βιβλίου γίνεται στο πλαίσιο των ενεργειών που κάνει η Διοίκηση και ο κ. Μαρινάκης προσωπικά για την καταπολέμηση του φαινομένου, πράγμα που έχει επιτευχθεί φέτος από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, τόσο κατά τους αγώνες στο στάδιο «Καραϊσκάκη», όσο και εκτός έδρας.

Το βιβλίο, που θα παραλάβουν όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, θα διατεθεί στους κατόχους διαρκείας και στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας για το Πρωτάθλημα. Οι θύρες στις οποίες θα διατεθεί θα γνωστοποιηθούν με ανακοίνωση πριν από το παιχνίδι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ