ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την... φακελώνει διαρκώς

Την... φακελώνει διαρκώς
INTIME SPORTS

Η αναμέτρηση με την Γιουβέντους για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τους Πειραιώτες, που δεν σταματούν να συλλέγουν πληροφορίες για τους "μπιανκονέρι".

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Ολυμπιακό είναι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, για την 7η αγωνιστική της Super League, στις 18 Οκτώβρη. Τέσσερις ημέρες αργότερα είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση με την Γιουβέντους για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Με την ήττα τους από την Μάλμε στην Σουηδία, οι Πειραιώτες... κατάφεραν να δυσκολέψουν την ζωή τους, όσον αφορά την προσπάθεια τους για πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Και αυτό διότι πλέον τα δύο ματς που ακολουθούν με την Γιουβέντους θα κρίνουν εν πολλοίς τι θα ζητήσει ο Ολυμπιακός στον Α' όμιλο του Champions League.

Ειδικότερα αυτό στις 22 Οκτώβρη στο Φάληρο κόντρα στους "μπιανκονέρι" μοιάζει χωρίς γυρισμό. Ενδεχόμενη ήττα θα μειώσει τις ελπίδες του Ολυμπιακού τόσο πολύ, που το σενάριο πρόκρισης θα μοιάζει με αυτά του Χόλιγουντ σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Η ισοπαλία κρατά στο παιχνίδι τους "ερυθρόλευκους" που όμως θα πρέπει να ψάξουν για αποτέλεσμα στο Τορίνο, ενώ μια νίκη θα τους δώσει ένα μικρό αβαντάζ έναντι των Πρωταθλητών Ιταλίας.

Επομένως στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού υπάρχει... οργασμός όσον αφορά την συλλογή πληροφοριών για την ομάδα του Αλέγκρι. Μπορεί το παιχνίδι να αργεί σχετικά, ωστόσο η κατασκοπεία στον Πειραιά δουλεύει με φουλ μηχανές προκειμένου να γίνει γνωστή με κάθε λεπτομέρεια η αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η Γιουβέντους και με ποιον τρόπο ακριβώς -αν υπάρχει- μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά.

Στο Λιμάνι γνωρίζουν ήδη αρκετά για την Γιουβέντους, την οποία πρόσφατα αντιμετώπισαν και τρεις πρώην "ερυθρόλευκοι" - οι Μανωλάς, Χολέμπας (βασικοί), Τοροσίδης, φορώντας την φανέλα της Ρόμα. Ματς στο οποίο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κράτησαν πολλά στοιχεία από την αγωνιστική συμπεριφορά των "μπιανκονέρι" σε άμυνα και επίθεση.

Ο Μίτσελ θέλει να γνωρίζει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για την ιταλική ομάδα, αν είναι δυνατόν και... όλα. Περιμένει λοιπόν από τους συνεργάτες του να αποκρυπτογραφήσουν το πλάνο του Αλέγκρι για την Γιουβέντους και με τις πληροφορίες που θα συλλέξουν, να αποφασίσει και εκείνος με την σειρά του τον ιδανικότερο τρόπο για να παρατάξει την ομάδα του σε πρόσωπα και τακτική, στην μάχη του Φαλήρου στις 22/10/

Πάντως και την επόμενη αγωνιστική της Serie A, όταν και η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει την Σασουόλο, η "ερυθρόλευκη" κατασκοπεία θα έχει ανοιχτές κεραίες. Βλέπετε τα αγωνιστικά δεδομένα μπορούν να αλλάξουν από βδομάδα σε βδομάδα και στον Πειραιά θέλουν να παρουσιαστούν έτοιμοι για κάθε αγωνιστικό πρόβλημα που μπορεί τους θέσει η "μεγάλη κυρία".

Για την ώρα η πιο δυνατή εξίσωση που έχουν να λύσουν στον Ολυμπιακό, αφορά τον άξονα των "μπιανκονέρι" τόσο σε πρόσωπα, όσο και στον τρόπο ανάπτυξης και ανασταλτικής λειτουργίας. Πίρλο, Μαρκίζιο και Πογκμπά μοιάζουν λειτουργούν απόλυτα συγχρονισμένα στην μεσαία γραμμή και από αυτή την τριάδα ξεκινά οτιδήποτε θετικό για τους Γιουβεντίνους στο γήπεδο. Και μάλιστα δίχως να υπάρχει για την ώρα στο κάδρο ο Βιδάλ, εξαιτίας των γνωστών εξωγηπεδικών του προβλημάτων εσχάτως.

Σε πρώτη φάση ο Μίτσελ καταλήγει σε ένα σχήμα α λα Ατλέτικο Μαδρίτης. Με ενισχυμένο άξονα κόντρα σε αυτόν της Γιουβέντους, και με έναν παίκτη στην πλευρά - όπως επίσης και η Γιουβέντους. Τέσσερις στην άμυνα, τέσσερις κεντρικοί μέσοι και δύο προωθημένοι είναι το επικρατέστερο σχήμα για το παιχνίδι στις 22 του Οκτώβρη. Αλλά μέχρι τότε τα δεδομένα μπορεί να έχουν διαμορφωθεί αλλιώς και ο Μίτσελ να ετοιμάζει κάποια έκπληξη. Άλλωστε προτεραιότητα για την ώρα έχει η... κατασκοπεία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ