ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την Τετάρτη ξεκαθαρίζει του Φορτούνη

Την Τετάρτη ξεκαθαρίζει του Φορτούνη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ιντέγε και Ρομαό θα ενσωματωθούν την Τετάρτη (12/10) στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, τη στιγμή που την ίδια μέρα θα ξεκαθαρίσει αν ο Πάουλο Μπέντο θα μπορεί να υπολογίζει στον Φορτούνη ενόψει Πανιωνίου.

Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (15/10), με την προπόνηση που διεξήχθη την Τρίτη (11/10) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Μια προπόνηση από την οποία δεν έλειψαν τα προβλήματα, καθώς Ιντέγε και Ρομαό θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμα από την Τετάρτη (12/10), ημέρα που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα έχουν μια μάλλον ξεκάθαρη εικόνα αναφορικά με τον Φορτούνη και το αν θα προλάβει το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης κόντρα στους "κυανέρυθρους".

Μιλιβόγεβιτς και Έλληνες διεθνείς έχουν επιστρέψει, όχι όμως και οι Ντα Κόστα, Ελιουνούσι. Ο πρώτος αγωνίστηκε βασικός και με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο φιλικό 4-0 της εθνικής Μαρόκου επί του Καναδά στο Μαρακές, μένοντας για 90 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο.

Ο δεύτερος έμεινε στον πάγκο, στο νικηφόρο 4-1 της Νορβηγίας κόντρα στο Σαν Μαρίνο για την 3η αγωνιστικής των ομίλων της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μήνυμα επιστροφής από τον Ελαμπντελαουί
Νέα συμβόλαια για Ρέτσο, Μανθάτη, Ανδρούτσο και Νικολάου!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ