ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τηλεφωνικό το "αντίο" Μαρινάκη σε Μίτσελ

Τηλεφωνικό το "αντίο" Μαρινάκη σε Μίτσελ
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε το "αντίο" στον Μίτσελ μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας. Διαβάστε τα λόγια που αντάλλαξαν οι δύο άντρες.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν αυτός που γνωστοποίησε στον Ισπανό προπονητή τη λύση της μεταξύ τους συνεργασίας. Αυτό έγινε το απόγευμα της Τρίτης (6/1), με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τηλεφωνεί στον Μίτσελ και να του ανακοινώνει το τέλος της κοινής τους διαδρομής.

Ο διοικητικός ηγέτης των Πρωταθλητών Ελλάδας ευχαρίστησε τον 52άχρονο τεχνικό για την προσφορά του στο σύλλογο, λέγοντάς του μεταξύ άλλων " ... Σε αγαπώ και σε εκτιμώ. Είσαι φίλος μου. Σε ευχαριστώ για όλα, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός".

Ο Μίτσελ περίμενε αργά ή γρήγορα πως θα επέλθει το... μοιραίο στη συνεργασία του με την ομάδα. Ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο για την ευκαιρία που του έδωσαν και μπορούμε να πούμε πως το "διαζύγιο" ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν... βελούδινο. Είναι σίγουρο πως οι δύο άντρες θα κρατήσουν επαφή και θα τα ξαναπούν άμεσα.

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός κάλεσε τους παίκτες του, οι οποίοι ήταν μαζεμένοι στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για να τους αποχαιρετήσει, με μοναδικό απόντα τον Ιμπραΐμ Αφελάι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ