ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θλάση ο Καπίνο, "καθαρός" ο Μποτία

Θλάση ο Καπίνο, "καθαρός" ο Μποτία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού, ο Στέφανος Καπίνο έχει υποστεί θλάση στον οπίσθιο μηριαίο, ενώ οι ενοχλήσεις του Αλμπέρτο Μποτία δεν εμπνέουν ανησυχία.

Ο Στέφανος Καπίνο έγινε αναγκαστική αλλαγή κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού να αναφέρουν πως έχει υποστεί θλάση στον οπίσθιο μηριαίο. Περισσότερες πληροφορίες για το διάστημα απουσίας του θα γίνουν γνωστές τη Δευτέρα (07/11), όταν θα βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Θυμίζουμε πως ο Έλληνας γκολκίπερ έχει κληθεί στην αποστολή της Εθνικής για τη φιλική αναμέτρηση με την Λευκορωσία (09/11), καθώς και με τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη (13/11) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Βάσει εκτιμήσεων, ο Καπίνο θεωρείται απίθανο να προλάβει τα δύο ματς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Μένει να φανεί αν ο Μίκαελ Σκίμπε θα καλέσει κάποιον άλλον στη θέση του.

Όσον αφορά στις ενοχλήσεις που ένιωσε ο Αλμπέρτο Μποτία, το ιατρικό επιτελείο των "ερυθρολεύκων" ενημέρωσε πως δεν εμπνέουν ανησυχία.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τα γκολ του ντέρμπι απ' τον Sport24 Radio 103,3
Τσίκινης στο Sport24.gr: "Το μόνο λάθος του Σιδηρόπουλου ήταν το πέναλτι"
"Καθάρισε" στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, 3-0 τον Παναθηναϊκό
Το Photostory του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ