ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεραπεία ο Χολέμπας

Θεραπεία ο Χολέμπας
INTIME SPORTS

Ο Χοσέ Χολέμπας έκανε θεραπεία στην προπόνηση της Πέμπτης και παραμένει αμφίβολος για τον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με την Κέρκυρα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την Πέμπτη την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής (11/12) με την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League, με τον Χοσέ Χολέμπας να παραμένει αμφίβολος για το ματς στο "Νησί των Φαιάκων".

Ο αριστερός μπακ των "ερυθρολεύκων" ταλαιπωρείται από οίδημα στην ποδοκνημική που απέκτησε προίκα από τη σύγκρουσή του με τον Αντρέ Σάντος της Άρσεναλ, και την Πέμπτη έκανε θεραπεία, ενώ η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στην προπόνηση της Παρασκευής (9/12).

Από εκεί και πέρα, οι ακούν, Φέισα και Ιμπαγάσα συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ ο Γέστε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής με την Κέρκυρα.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Άρσεναλ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Μακούν, Φέισα και Ιμπαγάσα συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ θεραπεία έκανε ο Χολέβας. Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Γέστε.

Οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ