ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεραπεία ο Σιόβας, προληπτικά εκτός ο Μασάντο

Θεραπεία ο Σιόβας, προληπτικά εκτός ο Μασάντο
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Σιόβας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Πάουλο Μασάντο προφυλάχθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης (21/11) λόγω μιας ελαφριάς κάκωσης. Πάντως, ο Πορτογάλος μέσος είναι αμφίβολος για το εκτός έδρας ματς με τον Πανθρακικό

Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του Σαββάτου (23/11, 19:30) στην έδρα του Πανθρακικού, με προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Πέμπτης (21/11) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Δημήτρης Σιόβας συνέχισε την θεραπεία του προκειμένου να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στην ενεργό δράση, ενώ μία ελαφριά κάκωση στον έσω κνημιαίο κόνδυλο του δεξιού του γόνατος υπέστη ο Πάουλο Μασάντο και προληπτικά προφυλάχθηκε. Περαιτέρω προβλήματα δεν υπάρχουν στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Το βάρος της προπόνησης έπεσε στην καλή κυκλοφορία της μπάλας, την ανάπτυξη του παιχνιδιού και την τακτική, με τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν σε έντονο ρυθμό.

Την Παρασκευή (22/11) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30, ενώ αργότερα η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κομοτηνή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ