ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεραπεία και ατομικό για Βάις

Θεραπεία και ατομικό για Βάις
INTIME SPORTS

Η ομάδα του Ολυμπιακού επέστρεψε στις προπονήσεις την Τρίτη (12/11) στο Ρέντη. Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Βάις. Απόντες ήταν όλοι οι διεθνείς παίκτες των Πειραιωτών.

Ύστερα από το ρεπό της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν την Τρίτη (12/11) στο Ρέντη για προπόνηση. Ο Βλάντιμιρ Βάις ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έκανε θεραπεία, ενώ απόντες ήταν όλοι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

"

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν την Τρίτη στο Ρέντη, αρχίζοντας ξανά προπονήσεις. Απόντες ήταν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, λόγω υποχρεώσεων με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ακολούθησε όλο το πρόγραμμα, κάνοντας προπόνηση με την ομάδα.

Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες τώρα, ο Βλάντιμιρ Βάις έκανε θεραπεία και ατομικό στην πισίνα και το γυμναστήριο, ενώ ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησαν οι Εντινγκά και Ολαϊτάν. Η προπόνηση την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ