ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Του άρεσε του Πλατινί ο Ολυμπιακός"

Θεοδωρίδης: "Του άρεσε του Πλατινί ο Ολυμπιακός"

Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης, στενός συνεργάτης του Μισέλ Πλατινί μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το Champions League και το Ντίναμο Ζάγκρεμπ-Λιόν.

Ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της UEFA, Θεόδωρος Θεοδωρίδης... σβήνει τη φωτιά που άναψε μετά το τέλος των αγώνων στον όμιλο του Ολυμπιακού στο Champions League και στο Ντίναμο Ζάγκρεμπ-Λιόν.

Ο στενός συνεργάτης του Μισέλ Πλατινί αναφέρθηκε δε και στις σχέσεις του Ολυμπιακού με την UEFA, ενώ αποκάλυψε και την άποψη του Γάλλου προέδρου για την ομάδα του Ολυμπιακού.

Αναφορικά με τους "ύποπτους" αγώνες ο κ.Θεοδωρίδης δήλωσε στην εφημερίδα "Real News": "Ό ντως έχουν γραφτεί πολλά και κάνουν κακό στον Ολυμπιακό, ο οποίος χειρίστηκε άψογα το θέμα. Δεν υπάρχει στοιχείο στοιχηματισμού ή άλλο που να δίνει το δικαίωμα στην UEFA να ερευνήσει. Αν υπάρξει κάτι, θα το κάνει. Όσον αφορά τις φωτογραφίες στο ίντερνετ που αφορούσαν το ματς της Λιόν, η φωτογραφία του παίκτη σε γραφείο στοιχημάτων έχει τραβηχτεί περίπου 1,5 χρόνο πριν. Όσον αφορά την επιταγή, ήταν προγραμματισμένη δόση για την αγορά παίκτη".

Ο κ.Θεοδωρίδης αναφέρθηκε στις σχέσεις του Ολυμπιακού με την UEFA και έκανε λόγο για τη βελτίωση στη συμπεριφορά του Ολυμπιακού στους εντός έδρας αγώνες.

" Έχουν μιλήσει στο παρελθόν οι κ.κ. Πλατινί και Μαρινάκης, δεν μίλησαν τώρα. Οι σχέσεις είναι καλές. Υπάρχει εκτίμηση από μέρους της UEFA για τον Ολυμπιακό, γιατί φέτος έχει παρουσιάσει μια πολύ σημαντική διαφορά σε σχέση με το παρελθόν. Επί περίπου 30 ματς στη σειρά, πήγαινε στο πειθαρχικό για καπνογόνα και διάφορα άλλα. Φέτος η εικόνα ήταν υποδειγματική. Ο κ.Πλατινί θέλει η ατμόσφαιρα στα γήπεδα να είναι καλή χωρίς παρεκτροπές. Να συνεχίσει έτσι ο Ολυμπιακός. Είναι εύκολο να χύσεις την καρδάρα με το γάλα".

Τέλος, αποκάλυψε πως ο Πλατινί έχει παρακολουθήσει μεγάλο μέρος των αγώνων του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Λονδίνο και στη Μασσαλία με τη Μαρσέιγ: "Του άρεσε πολύ-εντυπωσιάστηκε θα έλεγα-η επιθετική παραγωγικότητα του Ολυμπιακού", είπε χαρακτηριστικά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ