ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Προκαλούν με Δούρο"

Θεοδωρίδης: "Προκαλούν με Δούρο"
INTIME SPORTS

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έκανε λόγο για πρόκληση του Ολυμπιακού με τον Δούρο και τόνισε πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε ένα ακόμα λάθος.

"Θεωρώ απαράδεκτο ύστερα από αυτά που έχουν γίνει φέτος, να αλλάζει ο Μανωλιός και να βάλει τα ρούχα του αλλιώς στη διαιτησία!

Ο κύριος Δούρος συμμετείχε και αυτός στην ΚΕΔ, δεν είναι άμοιρος ευθυνών", είπε αρχικά στο ΦΩΣ ο έμπειρος παράγοντας και συνέχισε:

"Πιστεύω ότι βρήκαν το πιο ακατάλληλο πρόσωπο που υπήρχε στην Ελλάδα, τον κύριο Δούρο, και προκαλούν τον Ολυμπιακό. Ουδείς φίλαθλος του Ολυμπιακού δεν ξεχνάει ότι ο κύριος Δούρος σε δυο καθοριστικά παιχνίδια στο παρελθόν με τον Παναθηναϊκό μας αδίκησε προκλητικά, το ένα ήταν τελικός Κυπέλλου όπου μας άφησε με δέκα παίκτες από το α' ημίχρονο, ευτυχώς το Κύπελλο το πήραμε.

Το άλλον ήταν το αλήστου μνήμης ματς στη Λεωφόρο, όπου έδωσε πρωτάθλημα στον ΠΑΟ. Μετά από περίεργη συζήτηση του με τον γιατρό του Παναθηναϊκού μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αντί να αποβάλλει τον Κυργιάκο και να δώσει πέναλτι στον Ολυμπιακό, απέβαλλε τον Τζιοβάνι, ο οποίος είχε δεχτεί τα χτυπήματα πρώτος. Δεν τα ξεχνάμε αυτά.

Θεωρώ ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ύστερα από τα τόσα σφάλματα που έχει κάνει φέτος για τους δικούς του λόγους, αυτό που έκανε τώρα ήταν ότι χειρότερο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ