ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Δίκαια ο Ατρόμητος, αντιαθλητικά χτυπήματα"

Θεοδωρίδης: "Δίκαια ο Ατρόμητος, αντιαθλητικά χτυπήματα"
INTIME SPORTS

Ο Σάββας Θεοδωρίδης είπε ότι ο Ατρόμητος νίκησε δίκαια τον Ολυμπιακό, αλλά παραπονέθηκε για τα μαρκαρίσματα των παικτών της ομάδας του Σα Πίντο.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό ο αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας και στην διαιτησία του Τριτσώνη.

Αφού τόνισε πως "σήμερα χάσαμε δίκαια από τον Ατρόμητο" και ευχήθηκε στην ομάδα του Περιστερίου να παίξει έτσι και στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος, μετέπειτα θέλησε να κάνει ειδική μνεία στα αντιαθλητικά χτυπήματα που σύμφωνα με τον ίδιο έγιναν στο παιχνίδι.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για το μαρκάρισμα του Ταυλαρίδη στον Αφελάι και είπε πως ήταν αντιαθλητικό και εσκεμμένο χτύπημα και πως "ήταν ο ορισμός της κόκκινης κάρτας".

Μάλιστα, ανέφερε ότι "έγινε σε έναν παίκτη, τον Αφελάι, τον οποίο πληρώνουμε μια περιουσία και ήρθε για να παίξει ποδόσφαιρο" και σχολίασε πως "έχει συμβεί και στις πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος επειδή κάποιος σταθμός έχει βαλθεί να τρομάζει τους διαιτητές".

Εν συνεχεία, επανέλαβε πως "χάσαμε δικαίως, το λέω ξανά, αλλά δεν έπεται ότι θα αδικείται ο Ολυμπιακός. Να παίζεται ποδόσφαιρο και όχι μποξ".

Τέλος, δήλωσε πως "ξέρουμε και να κερδίζουμε και να χάνουμε και πάλι συγχαρητήρια στον Ατρόμητο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ