ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Χίλια χρόνια μπροστά από τους υπόλοιπους ο Καπίνο"

Θεοδωρίδης: "Χίλια χρόνια μπροστά από τους υπόλοιπους ο Καπίνο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάββας Θεοδωρίδης αποθέωσε τον Στέφανο Καπίνο μετά και τη νέα εκπληκτική του εμφάνιση στις Βρυξέλλες, έριξε τα "καρφιά" του για τον Λεάλι, λέγοντας πως με Καπίνο ο Ολυμπιακός θα περνούσε την Μπεσίκτας, ενώ αναφέρθηκε και στον Μπέντο.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, μίλησε στον "Γαύρο" και αποθέωσε τον Στέφανο Καπίνο μετά και τη νέα εκπληκτική του εμφάνιση στις Βρυξέλλες στον αγώνα της Εθνικής μας με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ενώ έριξε τις σπόντες του για τους Νικόλα Λεάλι και Πάουλο Μπέντο.

Στον πρώτο αναφέρθηκε έμμεσα, λέγοντας πως με Καπίνο ο Ολυμπιακός θα περνούσε την Μπεσίκτας στους "16" του Europa League, ενώ ανέφερε πως από την στιγμή που έφυγε ο Πορτογάλος προπονητής θα πάει η ομάδα του Πειραιά καλύτερα.

"Η εμφάνισή του απέναντι στο Βέλγιο ήταν συγκινητική. Πρέπει να ξέρετε ότι από την πρώτη ημέρα που ο Παναθηναϊκός τον άφησε για να πάει στη Γερμανία, εγώ ήθελα σαν τρελός να έρθει στον Ολυμπιακό. Από τότε το φώναζα και ας έλεγαν από τον Παναθηναϊκό διάφορα κάποιοι, που τώρα εκτίθενται", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Είναι τερματοφύλακας που βρίσκεται χίλια χρόνια μπροστά από τους υπόλοιπους στην Ελλάδα. Μπορεί να γίνει ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ευρώπη. Το λέω για πρώτη φορά: εάν τον είχαμε έτοιμο στα δύο ματς με την Μπεσίκτας, θα είχαμε προκριθεί".

Για τον πρώην προπονητή της ομάδας, τον Πάουλο Μπέντο, είπε: "Από τη στιγμή που έφυγε ο Μπέντο, είμαστε καλά και θα πάμε καλύτερα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ