ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει Μασάδο-Τσάβες, κάνει πίσω για Φάρνερουντ

Θέλει Μασάδο-Τσάβες, κάνει πίσω για Φάρνερουντ

Αν και το μεταγραφικό τοπίο στον Ολυμπιακό παραμένει θολό, τα ονόματα των Τσάβες και Μασάδο φαίνεται να ξεχωρίζουν στην παρούσα φάση. Χάνει έδαφος η περίπτωση Φάρνερουντ.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού εξετάζει πολλές λύσεις από το εξωτερικό για την ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ, και όπως όλα δείχνουν οι άνθρωποι των νταμπλούχων Ελλάδας έχουν κινητοποιηθεί ακόμα περισσότερο μετά τη συνάντηση που είχαν προ ημερών οι Ζαρντίμ, Κοβάτσεβιτς και Βρέντζος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο Κρίστιαν Τσάβες είναι ο παίκτης για τον οποίο ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει ανάψει το πράσινο φως προκειμένου να γίνουν συζητήσεις για την απόκτησή του, γεγονός που τοποθετεί τον μεσοεπιθετικό της Μπόκα Τζούνιορς πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα.

Το θετικό για τους "ερυθρόλευκους" είναι πως ο 26χρονος Αργεντινός θέλει να κάνει το άλμα στην Ευρώπη και δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τονίζουν ωστόσο πως δεν είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν ποσό πάνω από 2.500.000 ευρώ για να τον φέρουν στο μεγάλο λιμάνι.

Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες φαίνεται να επιστρέφουν στη λύση Μασάδο για το χώρο της μεσαίας γραμμής, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως δεν αποκλείεται εντός των ερχόμενων ημερών να κατατεθεί και επίσημη πρόταση στην Τουλούζ για την απόκτησή του.

Ο ίδιος ο παίκτης πιέζει εδώ και καιρό τους ανθρώπους του γαλλικού συλλόγου για να έρθει στον Ολυμπιακό, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει καλή άποψη αναφορικά με την αξία του και το πόσο μπορεί να χρησιμεύσει στον νέο Ολυμπιακό που θα χτίσει, και αν η Τουλούζ δεν ζητήσει πάνω από 2.000.000 ευρώ τότε το πιθανότερο είναι πως το "φλερτ" μηνών με καταλήξει σε γάμο.

Γάμος δεν θα υπάρχει όμως -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- μεταξύ της ελληνικής ομάδας και του Αλεξάντερ Φάρνερουντ, με τα 4.000.000 ευρώ που φέρεται να τον κοστολογεί η Γιουνγκ Μπόις να είναι ποσό απαγορευτικό για οποιαδήποτε προσέγγιση.

Από επίσημα μάλιστα χείλη ειπώθηκε ότι ο παίκτης αρέσει στον προπονητή αλλά με τις υπάρχουσες συνθήκες είναι πολύ δύσκολο ο Ολυμπιακός να κάνει πρόταση για την απόκτησή του.

Από εκεί και πέρα, τα ονόματα που "παίζουν" στην μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού είναι πάρα πολλά, με τα τελευταία ονόματα παικτών που προτάθηκαν να είναι αυτά των Εσκουντέ (Σεβίλλη) και Λοδέιρο (Άγιαξ).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ