ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει Ιωαννίδη και για του χρόνου η Χάνσα

Θέλει Ιωαννίδη και για του χρόνου η Χάνσα

Τον μεταγραφικό σχεδιασμό της για την νέα σεζόν ξεκίνησε η Χάνσα Ροστόκ και οι Γερμανοί επιθυμούν να ανανεώσουν τον δανεισμό του Νίκου Ιωαννίδη από τον Ολυμπιακό για μια ακόμη σεζόν.

Με εισήγηση του Μπερντ Στορκ ο Νίκος Ιωαννίδης παραχωρήθηκε δανεικός την περσινή σεζόν. Ο Γερμανός τεχνικός της Κ-20 των "ερυθρολεύκων" θεώρησε πως ο νεαρός επιθετικός δεν θα κέρδιζε κάτι παραμένοντας στους Νέους, αντιθέτως έπρεπε να πάρει γεύση από επαγγελματική κατηγορία και ειδικότερα στο εξωτερικό.

Ο 20χρονος στράικερ λοιπόν παραχωρήθηκε στην Χάνσα Ροστόκ της 3ης κατηγορίας στην Γερμανία. Γρήγορα κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του και πήρε μπόλικο χρόνο συμμετοχής, ενώ κατέκτησε το απαιτητικό κοινό της Χάνσα.

Σε 30 συμμετοχές συνολικά πέτυχε 6 γκολ (συν μια ασίστ), μα το σημαντικότερο είναι πως κέρδισε πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον. Ο Ιωαννίδης είναι ποδοσφαιριστής που υπολογίζουν ιδιαίτερα στο Λιμάνι για το μέλλον, ωστόσο φέτος δύσκολα θα χωρέσει στο ρόστερ.

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος μετά το αγροτικό του σε Πανιώνιο, Άρη και Εργοτέλη είναι ο σέντερ φορ από τις Ακαδημίες που θα στελεχώσει φέτος την πρώτη ομάδα και επομένως η λύση για τον Ιωαννίδη είναι αγωνιστεί δανεικός σε κάποιον σύλλογο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Ντιρκ Λότνερ έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία του 20χρονου φορ την σεζόν που ολοκληρώθηκε και πρόθεση των ανθρώπων της Χάνσα Ροστόκ είναι να ζητήσουν από τον Ολυμπιακό την ανανέωση του δανεισμού του Ιωαννίδη για την επόμενη χρονιά.

Οι Γερμανοί προβληματίζονται για το γεγονός πως το συμβόλαιο του παίκτη με τους Πειραιώτες ολοκληρώνεται το 2015 και υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούν να ελπίζουν σε εκ νέου δανεισμό.

Ωστόσο αυτό το θέμα μπορεί να ξεπεραστεί εύκολα, καθώς θεωρείται βέβαιο πως ο Ολυμπιακός θα επεκτείνει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ιωαννίδη πέραν του 2015.

Σε μια τέτοια περίπτωση και φυσικά αν υπάρχει και η συγκατάθεση Ολυμπιακού - παίκτη, τότε η Χάνσα μπορεί να ελπίζει πως θα εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του 20χρονου επιθετικού και για την περίοδο 2014-15.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ