ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέσσερις μνηστήρες για τον "Μίλι"

Τέσσερις μνηστήρες για τον "Μίλι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς έχει καταφέρει να ανεβάσει στα ύψη τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Τι ακριβώς συνέβη το καλοκαίρι, η πρόταση – μαμούθ που δεν ήρθε τελικά και οι νέες σειρήνες που ηχούν στα αφτιά του

Σε κανέναν δεν αποτελεί έκπληξη τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες γύρω από το όνομα του Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ο Σέρβος έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα του Ολυμπιακού να πανηγυρίσει πρωταθλήματα, να χριστεί αρχηγός στους "ερυθρόλευκους", να αποτελέσει βασικό στέλεχος της Σερβίας που έχει ως στόχο την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ και επιπλέον έχει ένα τεράστιο προσόν!

Είναι 25 ετών και έχει ένα ελκυστικό πακέτο, αφού αγωνίζεται σε μία θέση που είναι νευραλγική στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Μ' αυτά και μ' αυτά έχει καταφέρει να τραβήξει αρκετά βλέμματα πάνω του και αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, είναι ένα θέμα το πώς θα βρει τον τρόπο ο Ολυμπιακός να τον κρατήσει στο ρόστερ του και για την επόμενη σεζόν.

Είναι πολύ νωρίς να γίνει αυτή τη στιγμή οποιαδήποτε συζήτηση για το μέλλον του Λούκα. Απομένουν οκτώ μήνες μέχρι το καλοκαίρι. Μέσα στον χειμώνα δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι στον ορίζοντα, ώστε να γίνει κάποια άμεση κίνηση από ξένο σύλλογο για να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο.

Οι σκάουτς που τον παρακολουθούν τον τελευταίο καιρό, τον έχουν στο μυαλό τους κατά κύριο λόγο για το καλοκαίρι. Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι ότι στο εξωτερικό ακούγεται έντονα ότι ο Σέρβος είναι ικανός να φέρει πρόταση στον Ολυμπιακό που θα ξεπερνάει τα 12-13 εκατομμύρια ευρώ.

Μία πρόταση που ενώ ακουγόταν έντονα ότι θα έφτανε τον περασμένο Αύγουστο, τελικά δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Πληροφορίες του Sport24.gr από την Σερβία αναφέρουν ότι πριν από τρεις μήνες η πιο υψηλή προσφορά που είχε γίνει για τα... μάτια του Μιλιβόγεβιτς ήταν της τάξης των 4 ή 5 εκατομμυρίων ευρώ και φημολογείται ότι ήταν από την Ζενίτ.

Τον τελευταίο καιρό ακούγονται πάλι τα ίδια ονόματα. Η Ζενίτ που όντως τον έχει στα μπλοκάκια της εδώ και ενάμισι χρόνο, η Μπενφίκα λόγω της γνωστής σχέσης που έχει ο σύλλογος με τον μάνατζέρ του Ραμαντάνι και γενικότερα της πολύ καλής άποψης που έχει ο σύλλογος για τον "Μίλι", αλλά και η Φιορεντίνα που επίσης είχε ακουστεί το καλοκαίρι.

Γράφτηκε σε ρεπορτάζ ότι στο πρόσφατο ματς της Σερβίας στο Κάρντιφ κόντρα στην Ουαλία, υπήρχε άνθρωπος μεγάλης αγγλικής ομάδας που τον έβαλε στο "σημάδι"!

ΝΤΟΡΟΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΑΝΩΛΑ

Η αλήθεια είναι ότι το όνομα του Μιλιβόγεβιτς συζητιέται πιο έντονα από ποτέ. Συζητιέται σε τέτοιο βαθμό που αν τρέξουμε λίγο τον χρόνο μπροστά και φτάσουμε στον Ιούλιο ή Αύγουστο του 2017, θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν καταφέρει ο Ολυμπιακός να τον κρατήσει. Εκτιμάται ότι ο Σέρβος καλώς εχόντων των πραγμάτων, διανύει φέτος την τελευταία του σεζόν στο λιμάνι! Θυμίζει έως έναν βαθμό τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί τέτοια εποχή πριν από τρία χρόνια με τον Κώστα Μανωλά.

Τι λέει ο ίδιος ο Λούκα; Δεν ιδρώνει το αφτί του. Γουστάρει που του δόθηκε φέτος το περιβραχιόνιο του αρχηγού, του αρέσει που του αυξήθηκαν οι αρμοδιότητες και ότι πλέον αποτελεί έναν παίκτη – βαρόμετρο για τον Ολυμπιακό.

Ακόμα και το καλοκαίρι που μας πέρασε, δεν σκεφτόταν να αποχωρήσει από τον Πειραιά. Το αντίθετο θα λέγαμε... Από την άλλη, αν φτάσει όμως μία πρόταση που θα ικανοποιήσει τους "ερυθρόλευκους" και ικανοποιήσει και τον ίδιο, τότε δεν μπορεί να κάνει και διαφορετικά.

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να φύγει από τον Ολυμπιακό αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά ο σύλλογος. Αυτό το γνωρίζουν άπαντες. Μέχρι το καλοκαίρι όμως έχουμε καιρό και είναι δεδομένο ότι αν προχωρήσει ο Ολυμπιακός στο Europa League, θα αυξηθεί ο αριθμός των συλλόγων που θα τον έχουν στα υπόψη τους ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Καμία έκπληξη λοιπόν για τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί τελευταία. Όπως καμία έκπληξη δεν θα αποτελέσει αν αυξηθούν τα ρεπορτάζ για τον Λούκα και μετά τον Μάρτιο, αν και εφόσον ο Ολυμπιακός καταφέρει να ξεπεράσει τον σκόπελο των "32" του Europa League. Πάντοτε σε μεταγραφικές υποθέσεις, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και η ευρωπαϊκή πορεία που θα σημειώσουν φέτος οι Πειραιώτες.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μεταγραφές Ολυμπιακού: Like ή Dislike; (Αποτελέσματα)
Ντ' Ονόφριο στο Sport24.gr: "Εάν ο Τσόρι θέλει, η πόρτα της Ρίβερ είναι ανοικτή"
Μαρτίνς και Βιάνα τα "πήραν" με τον Ομπάμα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ