ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τελευταία πρόβα στη Βαλένθια

Τελευταία πρόβα στη Βαλένθια
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την φετινή του προετοιμασία με ένα δυνατό τεστ απόψε στο κατάμεστο "Μεστάγια" κόντρα στην Βαλένθια (23:00). Τα πλάνα του Μίτσελ.

Να δώσει συνέχεια στην ελπιδοφόρα εμφάνιση απέναντι στην Άντερλεχτ θέλει ο Ολυμπιακός απόψε το βράδυ (23:00, novasports1) στη... "φωλιά των νυχτερίδων". Οι "ερυθρόλευκοι" δίνουν το τελευταίο τους φιλικό στην καλοκαιρινή τους προετοιμασία με αντίπαλο την Βαλένθια.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σε ένα κατάμεστο "Μεστάγια" καθώς αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο φιλικό που δίνει η Βαλένθια στην έδρα της αυτό το καλοκαίρι. Και οι φίλαθλοί της ανυπομονούν να δουν από κοντά την ομάδα που πριν λίγες ημέρες εντυπωσίασε στις ΗΠΑ, επικρατώντας με 4-0 της Ίντερ αλλά και 1-0 της Έβερτον.

Παράλληλα ο σημερινός αγώνα είναι το τελευταίο τεστ και για την Βαλένθια πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα την άλλη Κυριακή (18/8) φιλοξενεί την Μάλαγα. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει πρεμιέρα στο ΟΑΚΑ ως φιλοξενούμενους της Καλλονής (19/8).

Από όποια πλευρά λοιπόν να το δει κάποιος, το φιλικό στο "Μεστάγια" είναι από τα πιο δυνατά που θα μπορούσε να δώσει πριν το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεών του ο Ολυμπιακός. Και περισσότερα για πρόβα Champions League μοιάζει έστω και αν μας χωρίζει πάνω από ένας μήνας από το ξεκίνημα των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα του Μίτσελ, δεν θα διαφέρουν και πολύ από την αναμέτρηση με την Άντερλεχτ. Ουσιαστικά σε αυτά τα δύο φιλικά μοντάρει την 11άδα στην οποία θα στηριχτεί στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται και σήμερα να δώσει από ένα ημίχρονο σε Ρομπέρτο και Μέγιερι, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν προτιμήσει για το ξεκίνημα και πάλι τον Ούγγρο πορτιέρο. Στα δεξιά της άμυνας θα βρίσκεται ο Σαλίνο, ενώ στα αριστερά ο Χολέμπας. Εκεί θα δούμε σίγουρα κάποια στιγμή στον αγώνα και τον Μιγκέλ Τόρες, στο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.

Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται δύο εκ των Σίοβα, Μετζανί και Αβραάμ, ενώ μπροστά τους οι Φέισα και Μανιάτης. Η τριάδα του κέντρου θα κλείσει με τον Τσόρι. Όσον αφορά την επίθεση, θα δούμε και πάλι τους Κάμπελ (αριστερά), Βάις (δεξιά) και Σαβιόλα (κέντρο).

Στην αποστολή δεν βρίσκεται ο τραυματίας Ιμπαγάσα, όπως και ο Ντε Βινσέντι που περιμένει να δει που θα δοθεί δανεικός. Αντίθετα επιλέχθηκε ο Ολαϊτάν που δεν έπαιξε με Λίβερπουλ και Άντερλεχτ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ