ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Τελειώνει" θετικά του Πουλίδο

"Τελειώνει" θετικά του Πουλίδο

Στο τέλος της βαδίζει η υπόθεση του Άλαν Πουλίδο και στον Ολυμπιακό υπάρχει πλέον η αισιοδοξία πως η απόκτηση του Μεξικανού φορ θα ολοκληρωθεί πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Άλαν Πουλίδο έχει βάλει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Η απόκτηση του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη εξαιτίας της γνωστής κόντρας που υπάρχει ανάμεσα στον 23χρονο επιθετικό και την Τίγκρες.

Ο σύλλογος που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος ο Πουλίδο υποστηρίζει πως υπάρχει ακόμη συμβόλαιο σε ισχύ, κάτι που αντικρούει η πλευρά του ποδοσφαιριστή. Επομένως τα νομικής φύσεως προβλήματα θα πρέπει πρώτα να λυθούν, πριν υπάρξει οτιδήποτε επίσημο.

Οι "ερυθρόλευκοι" χειρίζονται την υπόθεση με υπομονή και επιμονή, αλλά πλέον είναι εξαιρετικά αισιόδοξοι πως το θέμα θα λυθεί λίαν συντόμως με τον Πουλίδο να ντύνεται και με τη βούλα στα "ερυθρόλευκα".

Η γνωμοδότηση της Μεξικάνικης Ομοσπονδίας θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς αναμένεται να δώσει τέλος στους ισχυρισμούς της Τίγκρες πως ο παίκτης εξακολουθεί να της ανήκει.

Στον Πειραιά είναι πεπεισμένοι πως έχουν πλέον όλα τα δεδομένα υπέρ τους και το πλέον πιθανό είναι να ανακοινώσουν την απόκτηση του Άλαν Πουλίδο πριν την έναρξη του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Επιμένει για Φινμπόγκασον

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Φινμπόγκασον, που παραμένει ο βασικός του στόχος αυτή την στιγμή για την θέση του κεντρικού επιθετικού.

Ο αθλητικός διευθυντής της Χέρενφέν, Χανς Βονκ, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Ισλανδό άσο, αποκαλύπτοντας ωστόσο πως ο ολλανδικός σύλλογος απέρριψε την αρχική προσφορά του Πρωταθλητή Ελλάδας .

Τον 25χρονο επιθετικό έχουν βάλει στο μάτι αρκετοί σύλλογοι της Ευρώπης, όπως η Σέλτικ, η Νιούκαστλ, η Λάτσιο και κάμποσοι ακόμη.

Όμως ο Ολυμπιακός δεν παρατάει την υπόθεση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον και θα επανέλθει άμεσα με νέα βελτιωμένη προσφορά, προκειμένου να πείσει την Χέρενφέν να παραχωρήσει τα δικαιώματα του παίκτη. Το συμβόλαιο του Ισλανδού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015, γεγονός που σημαίνει πως από τον επόμενο Γενάρη μπορεί να υπογράψει όπου θέλει ως free agent.

Επομένως και η Χέρενφέν ξέρει πως πρέπει να πουλήσει τον παίκτη το φετινό καλοκαίρι. Απλά και οι Ολλανδοί από την πλευρά τους προσπαθούν να έχουν το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό όφελος από την υπόθεση. Για την ώρα πάντως η μοναδική σοβαρή πρόταση που έχουν είναι από τον Ολυμπιακό.

Έχει παγώσει του Ντιοπ, σε καλό δρόμο του Εντινγκά

Η υπόθεση απόκτησης του Παπακουλί Ντιοπ έχει μείνει στάσιμη τις τελευταίες ημέρες. Γεγονός που δεν είναι τυχαίο, αλλά θέμα απόφασης του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό ούτε με την Λεβάντε, ούτε με τον παίκτη.

Έχουν κάνει την προσφορά τους και περιμένουν από τις δύο πλευρές να ρίξουν τις απαιτήσεις τους ώστε να υπάρξει δίαυλος επικοινωνίας για την συνέχεια των διαπραγματεύσεων.

Αντίθετα σε καλό δρόμο είναι η παραμονή του Ντελβέν Εντινγκά. Ο Κονγκολέζος διεθνής μέσος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό με την μορφή δανεισμού την περσινή σεζόν και επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.

Πιέζει και αυτός από την πλευρά του την Μονακό να συναινέσει στην παραχώρηση του στους "ερυθρόλευκους". Οι συζητήσεις με τους Μονεγάσκους συνεχίζονται και ίσως σημειωθούν εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

Αμραμπάτ και Φορτούνης

"Θέλω να μείνω εδώ και να δείξω την αξία μου. Δεν θέλω να φύγω. Στη Γαλατάσαραϊ έχω να δουλέψω πάρα πολύ και να δείξω πράγματα. Έκανα πολλές θυσίες για την ομάδα", τόνισε ο Νορντίν Αμραμπάτ στην τουρκική "milliyet", εγείροντας ερωτήματα σχετικά με το θέμα της μετακίνησης του στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο πρόκειται μάλλον για παιχνίδια τακτικής του Μαροκινού, τον οποίο οι Πειραιώτες εξακολουθούν να έχουν πολύ ψηλά στην λίστα τους και θα εντείνουν τις προσπάθειες τους για να τον ντύσουν στα "ερυθρόλευκα".

Παράλληλα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον Κώστα Φορτούνη, με σκοπό ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός να μετακομίσει από την Κάιζεσλάουτερν στον Πειραιά. Και σε αυτή την υπόθεση οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αισιοδοξούν πως πολύ σύντομα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ