ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βασικός ο Τζεμπούρ

Βασικός ο Τζεμπούρ
INTIME SPORTS

Με το αγαπημένο του 4-3-3 σκοπεύει να παρατάξει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι. Διαβάστε ποιοι παίκτες έχουν προβάδισμα για το αρχικό σχήμα.

Ο Ολυμπιακός δίνει στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο το πιο δυνατό του τεστ ως τώρα για το πρωτάθλημα (29/9, 20:30) και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα που έχει στη διάθεσή του, παρά το γεγονός ότι την Τετάρτη οι ερυθρόλευκοι αγωνίζονται στο Λονδίνο με την Αρσεναλ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος θα προτιμήσει και στον αυριανό αγώνα το αγαπημένο του 4-3-3.

Στο τέρμα θα εμπιστευτεί τον Ρόι Κάρολ, όπως έχει προαναγγείλει σχετικά με την διαχείριση των τερματοφυλάκων. Τα δύο στόπερ θα είναι για τρίτο σερί ματς οι Κοντρέρας-Μανωλάς.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Χολέμπας, ενώ αντικαταστάτης του Τοροσίδης, όπως και στα Γιάννενα, θα είναι ο Τάσος Παπάζογλου.

Η τριάδα στα χαφ δεν αλλάζει και θα αποτελείται από Μανιάτη, Μοδέστο, Ιμπαγάσα.

Από εκεί και πέρα τέσσερις παίκτες δίνουν μάχη για τις τρεις θέσεις της επίθεσης. Οι πρώτες σκέψεις του Ζαρντίμ ήταν να πάει ο Φουστέρ στα δεξιά αντί του τραυματία Αμπντούν, ο Μασάντο στα αριστερά και ο Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης ώστε να προφυλαχθεί ο Τζεμπούρ.

Ωστόσο ο Αλγερινός νιώθει απόλυτα έτοιμος με αποτέλεσμα και, όπως όλα δείχνουν, ο Πορτογάλος θα τον εμπιστευτεί ξανά στο αρχικό σχήμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σαν αύριο ο Μήτρογλου φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού σε επίσημο ματς (στις 29/9/2007 στο Βικελίδης με τον Άρη). Μένει να δούμε αν χωρέσει στα αρχικά πλάνα του Ζαρντίμ, στην επιστροφή του στο Περιστέρι όπου πέρσι είχε μια εντυπωσιακή χρονιά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ