ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ για το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού

Τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ  για το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Εκτενής αναφορά σε όλα τα αθλητικά ΜΜΕ, της Ευρώπης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό

Εκτενής αναφορά υπάρχει σε όλα τα Μέσα παγκοσμίως για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, με πιο έντονα στις χώρες από τις οποίες κατάγονται ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές

Στην Πορτογαλία η Abola γράφει "Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος" και η Record ασχολέιται με τους Πορτογάλους του Ολυμπιακού "Πάουλο Μασάντο και Πελέ: Eίναι πρωταθλητές". Το Maisfutebol έχει τίτλο: "Kαι τώρα κάτι που θα σας προκαλέσει έκπληξη: O Ολυμπιακός είναι πρωταλητής. 4ο συνεχόμενο πρωτάθλημα για την ομάδα του Μασάντο"

Το γερμανικό Kicker κάνει λόγο για "Μαέστρος χωρίς θεατές" και η βελγική dh αναφέρεται στο τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό.

Στην πατρίδα του Μίτσελ την Ισπανία η AS να κάνει αναφορά στο γεγονός λόγω της παρουσίας αρκετών Ισπανών στην ομάδα.

Συγκεκριμένα κάνει αναφορά στον τρίτο τίτλο που κατακτά ο Μίτσελ στην Ελλάδα (νταμπλ πέρσι και πρωτάθλημα μέχρι στιγμής), γίνεται λόγος για το άδειο Καραϊσκάκης, ενώ δεν παραλείπει να σχολιάσει και το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ακολουθεί.

Αξίζει να αναφέρουμε πως και η El Mundo παρά τις καταλανικές καταβολές και την αντιπαλότητα που τρέφει για ένα πρώην παίκτη της Ρεάλ, γράφει για τον Μίτσελ, λέγοντας χαρακτηριστικά "Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ δεν σκόνταψε και πήρε το πρωτάθλημα. Ο Μίτσελ στα χνάρια του Βαλβέρδε στον ελληνικό του παράδεισο."

Στην Γαλλία η L' equipe τονίζει ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι το καλύτερο εφόδιο για την αναμέτρηση απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος πλέει και το France football

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ