ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα "έσπασε" ο Μήτρογλου στα αποδυτήρια

Τα "έσπασε" ο Μήτρογλου στα αποδυτήρια
INTIME SPORTS

Ξέσπασε ο Κώστας Μήτρογλου στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ λόγω του αποτελέσματος και του λίγου χρόνου συμμετοχής του.

Ο Κώστας Μήτρογλου ήταν απογοητευμένος μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ όχι μόνο με την ισοπαλία αλλά και με τον χρόνο συμμετοχής του.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού μπήκε ως αλλαγή στο 80' του ντέρμπι και όταν τελείωσε το ματς δεν κατάφερε να κρύψει τον εκνευρισμό του.

Όπως αναφέρει ο "Γαύρος", σε ένα ξαφνικό ξέσπασμά του έριξε μπουνιά σε ένα τζάμι στα αποδυτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης", με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι και να υποστεί κόψιμο στο χέρι του.

Ο γιατρός της ομάδας Χρήστος Θέος, πήγε κοντά του να δει πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του και του έδεσε το χέρι ώστε να σταματήσει η αιμορραγία.

Μετά από αυτή την στιγμή ο Μήτρογλου δεν μίλησε σε κανέναν, ετοιμάστηκε και αποχώρησε από τα αποδυτήρια μαζί με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο.

Ο Μήτρογλου δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή του Μίτσελ στην επίθεση γεγονός που του έχει προκαλέσει απογοήτευση. Ο Μίτσελ δεν έχει βρει τρόπο να συνυπάρξουν στην επίθεση Μήτρογλου και Τζιμπούρ, με τον Αλγερινό να αποτελεί τον βασικό επιθετικό της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Καραϊσκάκης βρέθηκαν εκπρόσωποι δύο γερμανικών ομάδων με σκοπό να παρακολουθήσουν τον Μήτρογλου, χωρίς όμως να γίνει γνωστό ποιες ήταν αυτές οι ομάδες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ