ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα δεδομένα για Μιραλάς

Τα δεδομένα για Μιραλάς
Μιραλάς

Το Sport24.gr ήρθε σε επαφή με Άγγλο δημοσιογράφο και σας παραθέτει όλα όσα μας είπε για την υπόθεση του Κέβιν Μιραλας. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Σε σίριαλ για γερά νεύρα φαίνεται πως εκτυλίσσεται η υπόθεση του Κέβιν Μιραλάς.

Ο Ολυμπιακός τις τελευταίες μέρες, όπως έχει επισημανθεί επανειλημμένως, δεν παίρνει καμία θέση για όλα όσα γράφονται από την πλευρά των Άγγλων κι έτσι το Sport24.gr ήρθε σε επικοινωνία με άνθρωπο της Liverpool Echo, τον Greg O'Keeffe, προκειμένου να διαπιστώσει τι διαρρέεται από την πλευρά της αγγλικής ομάδας.

Ως αργά χθες (16/8) το βράδυ η Έβερτον δεν είχε καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Μιραλάς. Τα "Ζαχαρωτά" βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους "ερυθρόλευκους", αλλά δεν έχουν καταφέρει να συμφωνήσουν στο ποσό της μεταγραφής.

Η Έβερτον πριν από λίγες μέρες εισέπραξε 15 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση του Τζακ Ρόντγουελ στη Μάντσεστερ Σίτι και το ιδανικό θα ήταν να κάνει δύο μεταγραφές. Δεδομένων, όμως, των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ίσως κινηθεί για μία μεταγραφή, αφού θα ήθελε να κρατήσει και κάποια χρήματα για την αποπληρωμή δανείων. Η μία μεταγραφή που καίγεται να κάνει αφορά επιθετικογενή ποδοσφαιριστή και ο Μιραλάς είναι ξεκάθαρα ο πρώτος στόχος.

Παρά τα όσα γράφονταν χθες το βράδυ από δημοσιεύματα, όπως αυτό του talkSPORT, συμφωνία με τον Μιραλάς (για τετραετές συμβόλαιο) δεν υπάρχει. Ωστόσο, σε περίπτωση που οι δύο ομάδες τα βρουν τότε θα είναι θέμα ωρών να συμφωνήσουν Μιραλάς και Έβερτον. Ο Βέλγος έχει στην αγγλική ομάδα έναν πολύ καλό φίλο, τον Μαρουάν Φελαϊνί, τα δικαιώματα του οποίου μάλιστα έχει επίσης ο Κριστόφ Ενροτό, ατζέντης του Μιραλάς.

Τέλος, όσοι ξέρουν καλά το αγγλικό ποδόσφαιρο ίσως απόρησαν όταν άκουσαν πως μετά τη μεταγραφή του Στίβεν Νέισμιθ η Έβερτον επιχειρεί να αποκτήσει και τον Μιραλάς. Ωστόσο, ο Ντέιβιντ Μόγιες θα ήθελε η ομάδα του τη νέα σεζόν να παίξει 4-4-2 (ή 4-4-1-1) και σε αυτό το σύστημα ο Βέλγος θα αγωνίζεται είτε στα δεξιά, αφού στην κορυφή υπάρχει ο Νίκιτσα Γιέλαβιτς, είτε πίσω από τον επιθετικό (αριστερά θα παίζει ο Στίβεν Πίενααρ).

Διαβάστε επίσης ποιοι μπορεί να είναι οι αντικαταστάτες του Μιραλάς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ