ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα δεδομένα για Ιμπραΐμ στον Ολυμπιακό

Τα δεδομένα για Ιμπραΐμ στον Ολυμπιακό

Ο Ντμίτρι Σέλουκ σε δηλώσεις του στην Ρωσία αποκάλυψε πως ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ καταλήγει στον Ολυμπιακό. Πως έχουν τα δεδομένα στην περίπτωση του 23χρονου μέσου.

Μιλώντας στη ρώσικη "Sport Express" (την είδηση αναπαράγει και η " news.sportbox.ru "), ο Σέλουκ (μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ) αποκάλυψε πως ο 23χρονος (1/5/1991) Νορβηγός μέσος (κατάγεται από την Σομαλία), Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ, του οποίου τα δικαιώματα έχει η Μάντσεστερ Σίτι, κλείνει στον Ολυμπιακό.

"Πρότεινα στην Ανζί να αποκτήσει έναν ελπιδοφόρο 23χρονο κεντρικό χαφ, που λέγεται Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ, και τα δικαιώματά του ανήκουν στη Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, η ομάδα του Μακχατσκάλα επέλεξε τον Αλίγεφ.

Εντάξει είναι δικαίωμά τους να επιλέγουν τους παίκτες που θέλουνε. Με το ζόρι δεν υπάρχει αγάπη. Μετά από αυτό ο Ιμπραΐμ κλείνει στον Ολυμπιακό, ο οποίος προκρίθηκε στην φάση των νοκ άουτ αγώνων του Champions League",ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του Σέλουκ σχετικά με το μέλλον του πελάτη του.

Πως έχουν τα δεδομένα στην υπόθεση; Με την προσθήκη του Πελέ, ο Ολυμπιακός μοιάζει γεμάτος στον χώρο της μεσαίας γραμμής και είναι εξαιρετικά δύσκολο να εντάξει από τώρα στο ρόστερ του τον 23χρονο άσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προοπτική των Πειραιωτών (που δεν επιβεβαιώνουν τις επαφές) είναι εφόσον αποκτήσουν τον παίκτη να τον δώσουν δανεικό σε σύλλογο της Super League, με τον Εργοτέλη να φαντάζει ένας πιθανός προορισμός για τον Ιμπραΐμ.

Σενάριο που μπορεί να προχωρήσει, εφόσον -επαναλαμβάνουμε- ο Ολυμπιακός κινηθεί για την απόκτηση του 23χρονου Νορβηγού άσου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ