ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα πρώτα εμπόδια για τον Λεμονή

Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η διακοπή του πρωταθλήματος, οι απουσίες των διεθνών και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα έχει πάλι έως το Πάσχα παιχνίδια ανά τρεις μέρες, αποτελούν κάποια μικρά εμπόδια που καλείται να ξεπεράσει ο Τάκης Λεμονής.

Σε μία περίεργη χρονική στιγμή ανέλαβε ο Τάκης Λεμονής τον Ολυμπιακό. Σε μία χρονική στιγμή που δεν δεχόταν κανένας ξένος προπονητής από αυτούς που μίλησαν οι “ερυθρόλευκοι”. Ο Λεμονής όμως επειδή είναι ένα παιδί του Ολυμπιακού, επειδή δεν έκρυψε ποτέ ότι γουστάρει τη συγκεκριμένη ομάδα, επειδή δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι οπαδός της, δεν το πολυσκέφτηκε όταν μίλησε με τη διοίκηση.

Οι δυσκολίες πολλές στην τρίτη του θητεία. Πρώτα απ' όλα αναλαμβάνει μία ομάδα που αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές της είναι ξεζουμισμένοι. Αφήστε δε που αρκετοί εξ αυτών των “ξεζουμισμένων” είναι και στις εθνικές τους ομάδες, οπότε θα επιστρέψουν στο Ρέντη έχοντας στα πόδια τους και τα παιχνίδια των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων!

Ποια είναι τα εμπόδια που καλείται να ξεπεράσει ο Λεμονής; Πρώτα απ' όλα, σε αυτές τις πρώτες του μέρες στον Ολυμπιακό, δεν μπορεί να δουλέψει όπως θέλει εξαιτίας της απουσίας των διεθνών.

Από την Τρίτη (28/3) θα αρχίσει ουσιαστικά να δουλεύει για το παιχνίδι με τον Πλατανιά την Πρωταπριλιά. Όταν θα υπάρξουν σιγά-σιγά οι επιστροφές των πρώτων διεθνών. Μέχρι τότε είναι αναγκασμένος να δουλέψει με καμιά δεκαριά που έχουν απομείνει στο Ρέντη και με αρκετούς πιτσιρικάδες, ίσα-ίσα για να βγαίνουν τα όποια διπλάκια ή οι όποιες ασκήσεις τακτικής.

Αυτομάτως, για το παιχνίδι με τον Πλατανιά θα έχει δουλέψει σε τρεις προπονήσεις το πολύ. Και σε αυτές φαίνεται ότι δεν θα είναι οι Ρομαό, Ανσαριφάρντ και Παρέδες, καθώς θα επιστρέψουν τελευταίοι απ' όλους τους διεθνείς (παίζουν το βράδυ της Τρίτης). Κι αν ο Παρέδες είναι ούτως ή άλλως μία εναλλακτική επιλογή, για τους Ρομαό και Ανσαριφάρντ δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο.

Και να ήταν μόνο αυτό; Ο Ολυμπιακός επιστρέφει πάλι σε ένα πρόγραμμα που πλέον έχει εξελιχθεί σε συνήθειο. Μέχρι και το Πάσχα (16/4), οι “ερυθρόλευκοι” θα κληθούν και πάλι να παίζουν ανά τρεις μέρες. Την 1η Απριλίου με Πλατανιά, στις 5/4 στην Κέρκυρα, στις 9/4 στην Λιβαδειά και την Μ. Πέμπτη (13/4) είναι ο πρώτος ημιτελικός με την ΑΕΚ.

Όπως αντιλαμβάνεστε, ελάχιστες θα είναι οι κανονικές προπονήσεις στο διάστημα που χωρίζει το ένα παιχνίδι με το άλλο. Περισσότερες φορές θα γίνεται αποθεραπεία ή ένα συντηρητικό πρόγραμμα, παρά κανονική προπόνηση...

Και μέσα σ' όλα θα πρέπει να δει και τι πραγματικά γίνεται με τα σημάδια κόπωσης που παρουσιάζουν οι παίκτες του. Κατ' επέκταση θα κληθεί να κάνει και κάποια διαχείριση στο ρόστερ, έτσι ώστε να μην αρχίσουν οι ποδοσφαιριστές να βγαίνουν νοκ άουτ με μυικούς τραυματισμούς.

Δύσκολη, λοιπόν, η αποστολή του Λεμονή, αλλά όσοι ξέρουν τον Τάκη, γνωρίζουν ότι ο 57χρονος τεχνικός ζει και αναπνέει για τέτοιες αποστολές και ειδικά όταν πρόκειται για την αγαπημένη του ομάδα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ