ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα πλάνα του Σίλβα για τον τελικό κυπέλλου

Τα πλάνα του Σίλβα για τον τελικό κυπέλλου
Σίλβα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σαφέστατο προβάδισμα του Κασάμι για να πάρει φανέλα βασικού. Έτοιμος και ο Μποτία που παίζει δίπλα στον Ντα Κόστα

Όσο πλησιάζει ο τελικός, όλο και περισσότερο γίνονται πιο ξεκάθαρα τα πλάνα του Μάρκο Σίλβα για τον τελικό της Τρίτης (17/5, 20.30) με την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δώσει την εντύπωση ότι έχει καταλήξει στην ενδεκάδα. Εκτός πια κι αν φυλάει κάτι για το… τέλος που δεν το έχει πάρει κανένας χαμπάρι στο τέλος.

Μετά το τέλος και της κυριακάτικης προπόνησης (15/5) ο Παϊτίμ Κασάμι φαίνεται πώς έχει για τα καλά το σαφέστατο προβάδισμα για να πάρει φανέλα βασικού αντί του Καμπιάσο. Θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν ο Ελβετός χαφ δεν βρεθεί στην ενδεκάδα.

Για το κέντρο της άμυνας ο Μποτία είναι πλέον δεδομένο ότι θα ξεκινήσει στο πλευρό του Ντα Κόστα. Προπονήθηκε για δεύτερη μέρα σε φουλ ρυθμό και αυτομάτως δεν τίθεται κανένα θέμα απουσίας του από το αρχικό σχήμα.

Μετά και τις τελευταίες δοκιμές, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνη, Φουστέρ, Ερνάνι και Ιντέγιε.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αυριανή (16/7) προπόνηση, έτσι ώστε να γνωστοποιηθεί ποιος θα μείνει εκτός αποστολής. Για παράδειγμα ο Ντουρμάζ είναι υποψήφιος για… εξέδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ