ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνωστισμός στη μεσαία γραμμή

Συνωστισμός στη μεσαία γραμμή
INTIME SPORTS

Συνωστισμός παρατηρείται στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, καθώς 15 παίκτες (που μπορούν να γίνουν 18) διεκδικούν πέντε θέσεις, με τους ερυθρόλευκους να έχουν έλλειψη στη θέση του κόφτη

Μετά και την απόκτηση του Βλάντιμιρ Ράις ο Ολυμπιακός έφτασε τους 15 ποδοσφαιριστές με συμβόλαιο στη μεσαία γραμμή. Αν μάλιστα υπολογίσουμε σε αυτούς τον Αμαλφιντανό, τον Ντομίνγκες και σίγουρα έναν αμυντικό μέσο, τότε ο αριθμός εκτοξεύεται στους 18.

Παρότι ο αριθμός είναι ποσοτικά μεγάλος, οι ερυθρόλευκοι έχουν άμεση ανάγκη από την απόκτηση ενός ακόμα κόφτη, καθώς εκεί βρίσκεται μόνο ο Μανιάτης και ο Φέισα (ο οποίος δεν είναι καθαρός κόφτης).

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός διαθέτει εννέα κεντρικούς μέσους: Γκρέκο, Μασάντο, Ντε Βινσέντι, Τάτος, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Σουμπίνιο, Σάμαρης, Μπουχαλάκης.

Δυο αμυντικούς μέσους: Μανιάτης, Φέισα και τέσσερις ακραίους μέσους: Βάις, Αμπντούν, Βλαχοδήμος, Ολαϊτάν. Αν ολοκληρωθεί η απόκτηση και των Αμαλφιντανό, Ντομίνγκες, τότε ο αριθμός αυξάνεται αρκετά, ενώ στον "αέρα" βρίσκεται και η παραμονή του Ιμπαγάσα!

Είναι φανερό πως οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να παραχωρήσουν τουλάχιστον 3-4 ποδοσφαιριστές από τη μεσαία τους γραμμή, καθώς είναι δύσκολο να γίνει ποιοτική προπόνηση υπό αυτές τις συνθήκες.

Όλα όμως θα κριθούν με την έλευση του Μίτσελ και οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν, λογικά, μετά την προετοιμασία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ