ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συντηρητικά προπονήθηκαν οι Σιόβας, Μαζουακού, Φινμπόγκασον

Συντηρητικά προπονήθηκαν οι Σιόβας, Μαζουακού, Φινμπόγκασον
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του επί ολλανδικού εδάφους. Μαζουακού και Σιόβας ακολούθησαν συντηρητικό πρόγραμμα, όπως και ο Φινμπόγκασον που δέχθηκε χτύπημα στη προπόνηση.

Ύστερα από την καλή εμφάνιση και τη νίκη επί της Τβέντε, ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του επί ολλανδικού εδάφους. Ασκήσεις τακτικής για τους Πειραιώτες, με τους Δημήτρη Σιόβα, Αρτούρ Μαζουακού και Άλφρεντ Φινμπόγκασον να ακολουθούν συντηρητικό πρόγραμμα.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Μία ημέρα μετά τη φιλική νίκη επί της Τβέντε, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επανήλθαν στο γήπεδο και συνέχισαν την προετοιμασία τους επί ολλανδικού εδάφους. Έκαναν ασκήσεις τεχνικής, μεταβιβάσεων και ελέγχου της μπάλας, τελειώματα φάσεων από τον άξονα και τις πτέρυγες, αλλά και δίτερμα σε μικρό χώρο.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την Τβέντε έκαναν αποθεραπεία, στο ξενοδοχείο ή στο γήπεδο. Συντηρητικά κινήθηκαν οι Σιόβας, Μαζουακού και Φινμπόγκασον, με τον Ισλανδό να δέχεται πλήγμα στην προπόνηση και προληπτικά να μην συμμετέχει στο πρόγραμμα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ