ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνομιλητής του Μαρινάκη

Συνομιλητής του Μαρινάκη
INTIME SPORTS

Κοντά στον Σταύρο Νταϊφά έκανε την πρώτη γνωριμία του με τον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τον οποίο γνώρισε σε ηλικία 10 χρονών, αφού ήταν επιστήθιος φίλος του πατέρα του Μιλτιάδη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ακόμη και μετά το θάνατο του πατέρα του, είχε συνομιλητή τον Σταύρο Νταιφά, έτρωγαν συχνά πυκνά τα μεσημέρια στη Ναυτιλιακή Λέσχη στον Πειραιά και τον συμβουλευόταν για τις κινήσεις του, προκειμένου να πάρει την ΠΑΕ από τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Ο Νταϊφάς που ήξερε και τους δυο άνδρες μίλησε στον Κόκκαλη και έκανε τις καλύτερες συστάσεις για τον Μαρινάκη, κι όταν το τοπίο της μεταβίβασης της ΠΑΕ ήταν θολό έλεγε στον Πειραιά "μην ασχολείσθε, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τον Ολυμπιακό θα τον πάρει ο Βαγγέλης".

Ο Νταϊφάς όπως προαναφέραμε μιλούσε συνέχεια με τον Μαρινάκη και είχαν την τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία τους την προηγούμενη Δευτέρα (17/3), με θέμα το ματς με τη Μάντσεστερ.

Ήταν πρόθυμος να πει την άποψη του για θέματα που έκαιγαν και βγήκε προσωπικά με ανακοίνωση στήριξης του Βαγγέλη Μαρινάκη, την εποχή που στην επικαιρότητα κυριαρχούσε η υπόθεση με τις υποκλοπές.

Ήταν παρών κατά τη μεταβίβαση της ΠΑΕ από τον Κόκκαλη στον Μαρινάκη, αλλά και σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις που έκανε είτε ως εφοπλιστής, είτε ως πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Η αγάπη του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Σταύρο Νταϊφά αποτυπώνεται στην προσωπική ανακοίνωση του προέδρου του Ολυμπιακού , που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ