ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συναντήθηκε με τον Κικίλια ο Μαρινάκης

Συναντήθηκε με τον Κικίλια ο Μαρινάκης
INTIME SPORTS

Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης προκειμένου να ενημερωθεί από Βασίλη Κικίλια για το σχέδιο δολοφονίας του από τρομοκράτες.

Την Πέμπτη (2/10) ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, προέβη στην αποκάλυψη - σοκ πως συνελήφθη 30χρονος που μεταξύ άλλων σχεδίαζε την δολοφονία του Βαγγέλη Μαρινάκη .

Στις 16:30 το απόγευμα της Παρασκευής (3/10), ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός επισκέφθηκε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προκειμένου να ενημερωθεί άμεσα από τον Βασίλη Κικίλια σχετικά με το σχέδιο των τρομοκρατών για δολοφονική απόπειρα εναντίον του.

Άκουσε όσα του είπε ο Υπουργός και στην συνέχεια αποχώρησε. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, τα μέλη της ομάδας Μαζιώτη ετοίμαζαν σοβαρό τρομοκρατικό χτύπημα σε οικονομικό ή πολιτικό στόχο. Στη γιάφκα η οποία εντοπίστηκε στον Βύρωνα Αττικής, συνελήφθη ένα άτομο.

Όπως δήλωσαν την Πέμπτη (2/10) ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Δημήτρης Τσακνάκης, οι ιδιόχειρες σημειώσεις που βρέθηκαν περιελάμβαναν στοιχεία για τον εφοπλιστή και πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευάγγελο Μαρινάκη, τον επιχειρηματία και πρόεδρο του ΣΕΒ, Θεόδωρο Φέσσα και τη σύζυγό του Μαρία Τσελέντη, τηλέφωνα της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, πρόεδρος της οποίας είναι ο εφοπλιστής Θεόδωρος Βενιάμης, ενώ υπήρχαν ακόμα αναφορές για τη ΝΔ και τις εταιρείας Capital (του Βαγγέλη Μαρινάκη), Siemens και Info Quest.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ