ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συμπλοκές και σύλληψη στο Μάλμε

Συμπλοκές και σύλληψη στο Μάλμε

Επεισόδια κατά την άφιξη του τσάρτερ με φίλους του Ολυμπιακού, υπήρξε ένταση με τους security και σύλληψη ενός ερυθρόλευκου οπαδού. Γρήγορα έληξε το συμβάν και επικρατεί ησυχία στο Μάλμε.

Μικροεπεισόδιο σημειώθηκε κατά την άφιξη του τσάρτερ που μετέφερε φίλους του Ολυμπιακού για τον αποψινό αγώνα με τη Μάλμε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Δημιουργήθηκε ένταση με τους security, οι οποίοι υποστήριξαν πως ένας φίλος των Πειραιωτών προσπάθησε να κλέψει άρωμα από το αεροδρόμιο και προσπάθησαν να τον συλλάβουν.

Μερίδα φίλων του Ολυμπιακού θέλησε να αποτρέψει το γεγονός και γίνεται λόγος για τραυματισμό δύο Σουηδών υπαλλήλων.

Ο ερυθρόλευκος οπαδός θα αναχωρήσει με το τσάρτερ μετά το τέλος του αγώνα. Εν ολίγοις, δεν θα πάει στο γήπεδο και θα βρίσκεται υπό κράτηση, κάτι που ήταν το περισσότερο που μπορούσε να γίνει, αφού γλίτωσε το κρατητήριο έπειτα από διαβουλεύσεις που έγιναν.

Πάντως το συμβάν έληξε γρήγορα και πλέον όλα κυλούν ήρεμα στην πόλη, λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην γηπεδούχο Μάλμε και τον Ολυμπιακό.

Παρατηρήσεις της UEFA στη Μάλμε

Εξάλλου, η UEFA έκανε έντονες παρατηρήσεις στους ανθρώπους Μάλμε ύστερα από πρωινή επιθεώρηση, διότι ο αγωνιστικός χώρος μπροστά από τα δυο τέρματα είναι σε άθλια κατάσταση μετά την χθεσινή βροχή που έπεσε στην πόλη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ